借錢緊要還 中伏等仆街 大家小心啲呢間野

404 回覆
7 Like 145 Dislike
知自己衰on9啦
宜家唯有捱到份full time出糧
先去問下間野我一炮過嘅話要還幾多
再睇下銀行肯唔肯借
唔得嘅話可能真係要問親戚

奉勸你多一句
唔好再同你ex聯絡啦
我估你都係耳仔軟既人
一陣你ex要生要死,你又走去借錢俾佢用
只會害死你
知自己衰on9啦
再睇下銀行肯唔肯借

加油啦巴打
見你咁橙都唔忍心笑你

有得一炮清嘅你點都要諗計一炮清
千其唔好拖
所以樓主唔好怕 可以嘅搵銀行又好 親戚都好 搞掂咗先 唔好聽佢地拖到最後一期又介紹上第二間 收你中介費手續費 息又再計上去 打死一世工都還唔哂
嘩屌 見到年息58% 嚇到懶屎
小弟見識少 平時借銀行年利率6%都覺得貴
知自己衰on9啦
再睇下銀行肯唔肯借

第一 條數拖落去只會愈黎愈大
我係你就問撚左親戚 借比自己人都好過借外人
仲唸住等份full time 出糧
女人蠢都有個閪當八達通
男人蠢真係無撚用
3萬蚊 師父你咁撚樣倒不如問朋友借 又唔係大數
女人蠢都有個閪當八達通
男人蠢真係無撚用

個post 仲話人間野係
大佬你條pt 仔乜撚到比唔到
梗係得呢d 擺到明劏鳩你既借啦傻鳩
嘩屌 見到年息58% 嚇到懶屎
小弟見識少 平時借銀行年利率6%都覺得貴

有名你叫財仔
垃圾casxing pro
58%.....
你不如試下搵賣開廣告個幾間睇下拆唔拆得佢掂啦
垃圾casxing pro

呢間上得去借 個撚個都係58釐 個個都係3皮
好就好在唔洗入息都借到3皮
呢間我都借過 上次借左3皮
跟手落馬會all in 第二日即刻還錢
淨係收左幾十蚊利息

Yeezy都要45萬喎
至少都要45萬喎
58厘
睇撚到樓主就火都嚟撚埋,錢事少,但你知唔知自己好撚廢呀?咁撚蠢唔好出嚟獻世啦。

借財仔又咩都唔睇清楚,識埋條女又搵你笨柒,做人戇鳩鳩做乜嘢啫你,畀你屋企人知道真係傷鳩佢地心,你自己反省下啦
真心好撚白痴
加油啦樓主 捱得過既

樓主都奶左野大家唔好屌咁大力喇

以後記得醒目D
人蠢冇藥醫
幫人都要量力而為
你條女正臭西
三萬蚊!過夜!
你條女
比較想知樓主有d咩朋友
相信樓主已經好後悔
我驚再屌你會自殺
都有少少同情你
快d諗計找數啦 息口太高喇呢度
加油
如果樓主一次過還晒 係咪止到蝕?至少唔使還9萬?
你不如睇吓有冇親戚借到俾你 一次過還咗先?

你肯一次過還 人地都未必肯收啦
寫左60期就係60期 提早還款係另外傾的 份野冇寫人地就有權慢慢收
好似係

check咗佢哋肯 但首先我要r到咁大筆錢先

其實你一開始借三萬黎做乜?
我見你話pt,你仲係學生?

大家都已經恥笑緊 唔爭在講埋啦
比個ex呃咗去

聽故先
點呃

你個名“一個錯誤”真係好應景,啱晒樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞