借錢緊要還 中伏等仆街 大家小心啲呢間野

404 回覆
7 Like 145 Dislike
樓主講下幾歲啦
估你應該有機會係學生?

而家可以提早還
呢到應該有巴打可以幫你

上連登開post乞幾萬蚊?

起碼可以比下意見先啦
比ex呃
連登仔套下佢口風乜都爆晒出黎
9成都叫佢唔好借
分分鐘阻止一單輕生事件Tim呀
你睇下呢個post幾撚有效率先得嫁
頭兩頁已經幫佢睇到問題,仲比埋解決辦法
有連登,無甩拖呀

唔係話睇唔出問題係乜
我哋睇得出又點
本質上根本都幫唔到啲乜
宜家樓主知要嗱嗱聲還錢
但佢有錢咩
呢度啲巴打又點幫到佢?借錢畀佢?
純粹覺得上面講到巴打乜都幫到手有啲過咗火啫

咁又係嘅
毅進星講到底都係得一丁友
唔好笑佢住
有無得諗計拆
30000 咁還法真係慘

拆嘜尻 一個月還果一兩千你驚死樓豬會去跳樓?
min pay
最後果期先還3皮野本金黎計
樓主總共要還9萬9千9百幾十
條數靚到似係專登砌出黎
搵人幫手一炮過還左佢先
肯定唔洗5萬
銀行果啲易達錢甚麼唔係抵借好多咩
其實有份正職。
當你一萬人工,搵借幾個月糧應該都批?你都照打去問下一炮過還幾錢同佢傾下啦,問銀行借至少條數清楚啲先…
做pt都夠膽去借財仔?
其實有份正職。
當你一萬人工,搵借幾個月糧應該都批?你都照打去問下一炮過還幾錢同佢傾下啦,問銀行借至少條數清楚啲先…

依家一炮過還財仔會唔會收夠 5皮?
任何與放債人訂有貸款協議的借款人,有權以書面通知放債人,並向放債人支付根據該協 議借款人須支付的未償還的本金額及計算至該付款日期為止的利息,隨時清償其根據該協議所欠的 債項︰
但上述利息的實際利率,不得超逾借款人在若非根據本條行使其權利清償債項則須根據該協議 支付利息的實際利率。

唔係有得直接俾清,之後利息唔駛理咩?

你依個貸款如果每月準時還齊,每個月最多還1500,第一期還咗min pay,咁每個月最多應該係~1530,再多應該可以報警
總之個排洗咗好多錢係佢身啦
又學費又電腦又禮物咁 借個陣咁急係因為學費
最後
唔可以爆佢 佢有我把柄 唔想攬炒

學費的話 樓主屋企講到咁窮 冇得問政府借住先咩?

我自己係政府 佢就話佢老豆老母唔肯比佢入息資料個啲 所以借唔到

下 有免入息審查貸款架嘛

咪係 有non means 都唔借
屌....屋企負擔大都唔代表會睇住你死
不如快D同屋企人講,叫佢地幫你還左佢,俾屋企人屌好過俾黑社會屌啊
有間銀行好似pt都借
Btw我都借過銀行+財仔 都係有張紙寫明每個月還幾多錢
都fresh grad喇,點解仲可以蠢撚到咁
仲要係為左條女,你真係冇藥醫
唔怪得咁多人做騙子,因為呢個世界大把蠢人
樓主第一張相都影咗啦
人哋個table咪寫咗係第一萬還min pay係859
之後第二期開始係interest calculated by day㗎嘛
樓主係文盲定係眼盲
反正都借咗
一係再借多筆錢驗眼或者補英文啦

債務重組, 去銀行借錢拿拿聲還埋d 本金算
任何與放債人訂有貸款協議的借款人,有權以書面通知放債人,並向放債人支付根據該協 議借款人須支付的未償還的本金額及計算至該付款日期為止的利息,隨時清償其根據該協議所欠的 債項︰
但上述利息的實際利率,不得超逾借款人在若非根據本條行使其權利清償債項則須根據該協議 支付利息的實際利率。

你依個貸款如果每月準時還齊,每個月最多還1500,第一期還咗min pay,咁每個月最多應該係~1530,再多應該可以報警

咁罰息點樣唔犯法地存在
總之個排洗咗好多錢係佢身啦
又學費又電腦又禮物咁 借個陣咁急係因為學費
最後
唔可以爆佢 佢有我把柄 唔想攬炒

求學時期拍拖都要洗你咁多錢
條女都唔方同你過到人世啦
擺明搵著數既臭雞

條女冇手冇腳揾錢 學費係你定條女架 如果係條女既 當初就唔應該幫佢借

擺明係天仙局啦ching
心甘情願比人呃, 可以點
58厘都借,仲要借得果3萬分60期。
樓主應該都一身街數,等破產啦
好借唔借 走去借財仔

第一期還MINPAY再分59期還我計到係千三到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞