借錢緊要還 中伏等仆街 大家小心啲呢間野

404 回覆
7 Like 145 Dislike
咁撚on9
樓主呢
如果樓主一次過還晒 係咪止到蝕?至少唔使還9萬?
你不如睇吓有冇親戚借到俾你 一次過還咗先?

你肯一次過還 人地都未必肯收啦
寫左60期就係60期 提早還款係另外傾的 份野冇寫人地就有權慢慢收
好似係

check咗佢哋肯 但首先我要r到咁大筆錢先

幾歲呀 三幾皮好大筆

係九皮了

寫左60期就係60期 提早還款係另外傾的 份野冇寫人地就有權慢慢收
好似係

幾歲呀 三幾皮好大筆

係九皮了

#1 $8xx
#2~59 $14xx 左右(視乎日數)
#60 $14xx+$30000
埋單$11x,xxx
樓主條女一定好撚正

好似係

幾歲呀 三幾皮好大筆

係九皮了

#1 $8xx
埋單$11x,xxx

睇到條數都覺得戇鳩
最尾一炮還本金

好似係

幾歲呀 三幾皮好大筆

係九皮了

#1 $8xx
埋單$11x,xxx

睇到條數都覺得戇鳩
最尾一炮還本金

呢個係MIN PAY姐 我諗應該有得一砲過還
樓上都話有巴打借過黎賭波隔日還

幾歲呀 三幾皮好大筆

係九皮了

#1 $8xx
埋單$11x,xxx

睇到條數都覺得戇鳩
最尾一炮還本金

呢個係MIN PAY姐 我諗應該有得一砲過還
樓上都話有巴打借過黎賭波隔日還

問題係個債仔以為min pay就搞得掂
最尾乜撚都無還過

好似係

幾歲呀 三幾皮好大筆

係九皮了

#1 $8xx
埋單$11x,xxx

睇到條數都覺得戇鳩
最尾一炮還本金

min pay 先係還息, 唔還min pay 係可以還部份本金

最尾果期係"interest and remaining principal", 如果本金真係最尾先還, 就唔使用remaining 呢個字啦 同埋如果本金真係最尾先還, 條計可以好清楚咁寫出嚟, 因為每日D 息都會一樣, D 息唔可以收息 (好似係)
呢的財仔唔係普通人借, 係用來短期週轉先會借
樓主搞老破?
問親友借咗盡早解決 一個唔夠借十個, 早解決早超生,無謂幾皮嘢搞老破之後買樓按揭乜能都唔使指意。
樓主打多份pt, 快快趣趣搞掂條數好過, 借3萬還11萬, 仲要係咁既原因借真係on9到暈, 好彩條數唔大仲有得翻身
唔洗還咁多架,提前清少好多,不過淨還minpay一拖就仆街。
樓主打多份pt, 快快趣趣搞掂條數好過, 借3萬還11萬, 仲要係咁既原因借真係on9到暈, 好彩條數唔大仲有得翻身

條友沉曬船啦
九成連生炒骨都煮埋
三萬都要借

58厘都借,on 撚9!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞