借錢緊要還 中伏等仆街 大家小心啲呢間野

404 回覆
7 Like 145 Dislike
樓主講下幾歲啦
估你應該有機會係學生?

而家可以提早還
呢到應該有巴打可以幫你

上連登開post乞幾萬蚊?

起碼可以比下意見先啦
比ex呃
連登仔套下佢口風乜都爆晒出黎
9成都叫佢唔好借
分分鐘阻止一單輕生事件Tim呀
你睇下呢個post幾撚有效率先得嫁
頭兩頁已經幫佢睇到問題,仲比埋解決辦法
有連登,無甩拖呀
總之個排洗咗好多錢係佢身啦
又學費又電腦又禮物咁 借個陣咁急係因為學費
最後
唔可以爆佢 佢有我把柄 唔想攬炒

學費的話 樓主屋企講到咁窮 冇得問政府借住先咩?

我自己係政府 佢就話佢老豆老母唔肯比佢入息資料個啲 所以借唔到

屌,原來你仲供埋條女讀書
幫條女交完學費就用完即棄?
你有冇諗過你所謂女朋友係同財仔夾埋氹你借錢?
十足十天仙局

唔使咁複雜嘅
樓主咁順攤
就咁呃都呃到啦
又唔係唔識字伯爺婆廢老
又唔係比人夾你借錢唔比你走

識得上網做research 唔識睇份約
唔識睇英文都算啦 當你唔知佢係日日計
58%年息 5年期 數目字識啦啩?
點計都唔止兩倍啦 更何況係樓豬所講每期七八百蚊60期還得掂呀

人地打電話提你還錢就係比壓力你
你老細叫你翻工咪係威脅你?

自己屋企唔有錢 但為左條女訓身借兩次財仔?
你話醫病就算啦,屌你老母為左送電腦送禮物幫人交學費?佢塊閪鑲金定你條撚有毒要賠錢呀?
充大頭鬼咪你呢種囉

筆數唔大 根本一定搞得掂
睇唔撚到樓豬有咩可憐之處
財務公司仆街 但樓豬都係自己攞嚟柒

唯一一個可憐嘅地方應該係樓豬老母生漏個腦比樓豬

真心希望你經歷完呢單野做人可以醒少少 唔好再咁on9
拎張單去安信 同安信借3萬 還撚晒間財仔先

安信借3萬 分2年還每個月2千都唔駛啦

都好
長痛不如短痛
又唔係唔識字伯爺婆廢老

點計都唔止兩倍啦 更何況係樓豬所講每期七八百蚊60期還得掂呀

你話醫病就算啦,屌你老母為左送電腦送禮物幫人交學費?佢塊閪鑲金定你條撚有毒要賠錢呀?
充大頭鬼咪你呢種囉

算啦巴打
打仔有時個腦開頭慢d ge
我同佢一樣fresh grad果陣都係低能乜都唔識
只不過我一早問左政府借同埋識量力而為咁解仲有個自己搵錢自己使嘅女朋友
[quote]又唔係唔識字伯爺婆廢老

充大頭鬼咪你呢種囉

算啦巴打
男仔有時個腦開頭慢d ge
我同佢一樣fresh grad果陣都係低能乜都唔識
只不過我一早問左政府借同埋識量力而為咁解仲有個自己搵錢自己使嘅女朋友
搵到full time 拿拿臨去銀行借還左呢筆先啦
咁後生拖到要破產的話真係等乞食
58里都借,小學雞都知唔知得啦
偕錢唔睇息口係咩玩法
一定係見你死毒L傻下傻下走黎呃你錢啦
幾萬蚊都攪到一鑊粥咁. 有無攪錯...
interest calculated by day 應該1165咋喎

10^(log(1.58)/12)*30000 = 31165.63
人蠢無藥醫
打黎提你還錢緊係帶追債味道
總之個排洗咗好多錢係佢身啦
又學費又電腦又禮物咁 借個陣咁急係因為學費
最後
唔可以爆佢 佢有我把柄 唔想攬炒

學費的話 樓主屋企講到咁窮 冇得問政府借住先咩?

我自己係政府 佢就話佢老豆老母唔肯比佢入息資料個啲 所以借唔到

下 有免入息審查貸款架嘛
樓主講下幾歲啦
估你應該有機會係學生?

而家可以提早還
呢到應該有巴打可以幫你

上連登開post乞幾萬蚊?

起碼可以比下意見先啦
比ex呃
連登仔套下佢口風乜都爆晒出黎
9成都叫佢唔好借
分分鐘阻止一單輕生事件Tim呀
你睇下呢個post幾撚有效率先得嫁
頭兩頁已經幫佢睇到問題,仲比埋解決辦法
有連登,無甩拖呀

唔係話睇唔出問題係乜
我哋睇得出又點
本質上根本都幫唔到啲乜
宜家樓主知要嗱嗱聲還錢
但佢有錢咩
呢度啲巴打又點幫到佢?借錢畀佢?
純粹覺得上面講到巴打乜都幫到手有啲過咗火啫
interest calculated by day 應該1165咋喎

10^(log(1.58)/12)*30000 = 31165.63

人地日計 你除12已經錯哂
真係做3個月m記都有,
咁等錢洗? 因小失大呀,係慘既
casxxxx pxx?

人地日計 你除12已經錯哂

( 10^(log(1.58)/365)) ^ (365/12) = 10^(log(1.58)/12)

唔洗找
唔好笑佢住
有無得諗計拆
30000 咁還法真係慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞