借錢緊要還 中伏等仆街 大家小心啲呢間野

404 回覆
7 Like 145 Dislike
樓主唔識數學定唔識英文?interest calculated by day,梗是貴啦,仲58% 一年
借3萬還9萬

想知樓豬借3萬黎做乜
仲要分5年還
有手有腳搵份食蕉做就算借都唔洗分5年啦
三萬都要借

樓主下次上連登開post 借好過啦 可能有有心人
想知樓豬借3萬黎做乜
仲要分5年還
有手有腳搵份食蕉做就算借都唔洗分5年啦

求期一份工都10k啦

做幾個月乜都有

所以咪有興趣想知3萬借黎做乜鳩
要分5年還咁耐又做乜鳩
當信用卡免息分期慢慢還好抵?
如果樓主一次過還晒 係咪止到蝕?至少唔使還9萬?
你不如睇吓有冇親戚借到俾你 一次過還咗先?
58厘一年都制

岩岩check 點先當大耳loan,答案係60%
日息compound 應該同大耳loan無咩分別
借三萬 還九萬幾
傻的嗎
58厘一年都制

岩岩check 點先當大耳loan,答案係60%
日息compound 應該同大耳loan無咩分別

數學堂教複利息果時冇聽書
如果想借可以搵咩借 碌爆卡 未搵到工
本身每個月600係咪講緊只計還本金冇講埋計埋利息係幾多
樓主第一張相都影咗啦
人哋個table咪寫咗係第一萬還min pay係859
之後第二期開始係interest calculated by day㗎嘛
樓主係文盲定係眼盲
反正都借咗
一係再借多筆錢驗眼或者補英文啦

你肯一次過還 人地都未必肯收啦
寫左60期就係60期 提早還款係另外傾的 份野冇寫人地就有權慢慢收
好似係

寫左60期就係60期 提早還款係另外傾的 份野冇寫人地就有權慢慢收
好似係

check咗佢哋肯 但首先我要r到咁大筆錢先

好似係

冇錯
所以我都問樓主幾大
我以為係common sense
中學雞學econ應該都講過下
你信貸評級好差?
58%你都夠膽借?
係我太天真on9 個時冇睇清楚
講真5年還9萬幾又唔係話好難
你總會有份工
咪當自己on9左囉
下次咪咁蠢
如果借多個零 我真係恭喜你

好似係

其實你一開始借三萬黎做乜?
我見你話pt,你仲係學生?

好似係

幾歲呀 三幾皮好大筆

好似係

幾歲呀 三幾皮好大筆

係九皮了
好似過60厘就犯法,呢到58厘,仲金過信用卡禁錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞