Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
又係wiki惹的禍
掙扎緊買唔買series 2 定等埋 3出

等多個星期再算
做乜個個都唔睇Q&A
話說呢個post就爆
又就黎出新錶(好似係
下個置頂post可以順便update埋
話說呢個post就爆
又就黎出新錶(好似係

有咩要update
話說呢個post就爆
又就黎出新錶(好似係

有咩要update

咪新錶line up、價錢囉
話說呢個post就爆
又就黎出新錶(好似係

有咩要update

發佈左?
話說呢個post就爆
又就黎出新錶(好似係

有咩要update

發佈左?

我係指出錶時間(如屬實)同埋出新post時間吻合
可以新post update埋

原本果個我寫
啲資料有啲已經唔update
做乜個個都唔睇Q&A

Q&A不嬲都無人睇,個個一入黎就問問問
做乜個個都唔睇Q&A

個個post都係咁
Mac果個post啲人一入黎就問買邊部好,xxxxx夠唔夠做
明明一樓已經寫哂邊部有咩特別
其實有冇得係reply whatsapp時用緊語言,但佢sense錯字之後用手寫去改
Q3. 想用黎轉歌 但冇watch apps 版 可以點?
A3. Dock (大粒果個制) -> Now Playing(中文名有冇人畀到我?)

播放中
逃生門已開,有貨快出
做乜個個都唔睇Q&A

個個post都係咁
Mac果個post啲人一入黎就問買邊部好,xxxxx夠唔夠做
明明一樓已經寫哂邊部有咩特別

我覺得一樓先最實用
有時半個post 都答唔到一個問題

等多個星期再算

坐等+1
傳得最勁都係有LTE功能加入去
對我來講無咩用,係睇佢會唔會電量好左,LOAD得快左再決定
就算新一款唔岩用,都可以搏佢S2會減價(唔知會減幾多)再入手返S2

等多個星期再算

坐等+1
就算新一款唔岩用,都可以搏佢S2會減價(唔知會減幾多)再入手返S2

宜家久唔久都有平series 2 LTE真係冇乜用 如果只係快少少 同電大少少 都係買返 2算
直頭寫標題s1不是第一代

等多個星期再算

坐等+1

宜家久唔久都有平series 2 LTE真係冇乜用 如果只係快少少 同電大少少 都係買返 2算
希望隻s2可以玩到watch os 5
有冇巴打用藍芽耳機跟apple watch做運動
想睇吓有冇推介

等多個星期再算

坐等+1

希望隻s2可以玩到watch os 5

S0表示watchOS4仍然順暢
1988 s2 38mm

凶宅嘛

凶宅嘛

都冇貨
Btw 男仔戴38會唔會好奇怪 我試過38戴上手唔係爭好遠 但我未見過男仔戴38 通常都42
咁我買唔買38好

凶宅嘛

都冇貨
Btw 男仔戴38會唔會好奇怪 我試過38戴上手唔係爭好遠 但我未見過男仔戴38 通常都42
咁我買唔買38好

之前有巴打買38mm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞