Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
nomad新運動帶好似幾好
咁啱想買條黑膠

我都想買條nomad 皮條 有無興趣夾

小弟都想買條皮帶,有興趣夾
https://t.me/aw131
淘左條米蘭尼斯 30$

夾手毛

我勾爛咗件tee

仲未甩色
有冇試過日版錶入香港visa master可以係日本Apple pay 用?

Google左台仔d網都冇人提過呢樣野

仲未甩色

呢隻夾唔夾手

仲未甩色

呢隻夾唔夾手

無乜特別
但幾墜手
nomad新運動帶好似幾好
咁啱想買條黑膠

我都想買條nomad 皮條 有無興趣夾

小弟都想買條皮帶,有興趣夾
https://t.me/aw131

我都有
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/28/154546_08bc7c89d7c3efbf829cef874b5fa78e.jpg[/im]
仲未甩色

呢隻夾唔夾手

無乜特別
但幾墜手

有冇試過日版錶入香港visa master可以係日本Apple pay 用?

入到就用到啦

不過用左suica 幾日真係好正, 勁撚方便

入到就用到啦

可以 用緊日版

入到就用到啦

可以 用緊日版

我都係早幾日去日本買, 真心方便

下次唱錢可以唱少d
聽講9月12發佈會
係唔係真
聽講9月12發佈會
係唔係真

都未出邀請函
一連iphone藍牙勁撚食電,有無方法解決
新手
新手

無, iPhone SE + Airpods + Apple Watch = 得5粒鐘電
新手

無, iPhone SE + Airpods + Apple Watch = 得5粒鐘電

又話個藍芽好慳電
新手

又話個藍芽好慳電

6s啲電一連藍牙一分鐘都無就跌1%
新手

又話個藍芽好慳電

入到就用到啦

可以 用緊日版

我都係早幾日去日本買, 真心方便

下次唱錢可以唱少d

關咩事
諗住有隻watch係手電話就可以放褲袋/背囊,然後靠隻watch黎轉歌/較音量,點知一放褲袋佢就話detect唔到部電話 究竟發生咩事
諗住有隻watch係手電話就可以放褲袋/背囊,然後靠隻watch黎轉歌/較音量,點知一放褲袋佢就話detect唔到部電話 究竟發生咩事

拎去apple store

我覺得係我部電腦問題?因為佢wifi同air drop都成日收得唔太好。。。關唔關事?

我覺得係我部電腦問題?因為佢wifi同air drop都成日收得唔太好。。。關唔關事?

啱啱試左,行入房已經接收唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞