Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
大家跑步用緊咩apps
Workout好用?

用nrc
大家跑步用緊咩apps
Workout好用?

用nrc

NRC應該係最好嘅,有Apple Support
其次就應該係Runtastic > RunKeeper
大家跑步用緊咩apps
Workout好用?

用nrc

NRC 有Interval Training 未?
大家跑步用緊咩apps
Workout好用?

用nrc

NRC 有Interval Training 未?

想問活動記錄個APP係IPHONE度唔見左, 點搵返出黎
想問活動記錄個APP係IPHONE度唔見左, 點搵返出黎

一樣
隻第一代AW脹電,天才話要整成個月,無錶帶有點唔習慣
Apple watch 可唔可以換mon ?
尋日返到屋企放低隻s2叉電
點知食完飯返嚟隻嘢熄鳩咗 仲要無叉到電
尋日返到屋企放低隻s2叉電
點知食完飯返嚟隻嘢熄鳩咗 仲要無叉到電

仲要白蘋果咗成5分鐘先入到os
如果一般返工放工聽下覆下message係咪s1夠做?依家買是否不智
求教! Series 1都可以獨立播歌?
求教! Series 1都可以獨立播歌?

入歌落隻錶到 駁藍牙聽歌
S0 1 2都可以獨立聽歌
到依家都唔知隻Apple Watch點連到屋企個Wifi
成隻錶Reset過都無用

部電話又無連過2.4淨係連5G,唔通更新完Apple Watch進化到識用同一個密碼試差唔多嘅Wifi SSID?

部電話又無連過2.4淨係連5G,唔通更新完Apple Watch進化到識用同一個密碼試差唔多嘅Wifi SSID?

唔係within same network 點connect 到
應該係你2.4g 同 5g 個ssid 一樣?
手機其實連左2.4g 咋
我發現如果全日留係屋企, 由朝帶到晚都有8x%

如果朝早出街出到夜晚就會得番50%左右
我發現如果全日留係屋企, 由朝帶到晚都有8x%

如果朝早出街出到夜晚就會得番50%左右

郁vs 唔郁

唔係within same network 點connect 到

就係唔一樣 搞咗好耐,部iPhone重設過網絡設定都無用,都係隻錶唔知點解可以Bug到自己連咗個從來未連過嘅2.4Ghz

有冇apple care?我早排都係咁,拎去天才一個星期由s0 換s1

有冇apple care?我早排都係咁,拎去天才一個星期由s0 換s1

我都想隻S2漲
新入坑 本來送俾人變自用

就係唔一樣 搞咗好耐,部iPhone重設過網絡設定都無用,都係隻錶唔知點解可以Bug到自己連咗個從來未連過嘅2.4Ghz

有無其他iOS/macOS device 連過2.4GHz?
大家有冇癡Mon貼 膠好定玻璃好 有冇淘寶店推介
http://e22a.com/h.1YbJjQ?cv=AAczFxZp&sm=72795b

追返舊post有巴打推介 係咪真係掂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞