Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
遲啲去日本
喺果邊入手AWS2有冇抵過香港?計埋退稅
應該喺Apple Store買抵啲定係Bic Camera果啲買?

yodobashi 有5%off +tax free
apple store只有tax free

記得買埋apple care離開左日本加唔番

我返香港買到,咪水人啦

你買到係你好彩咋 如果執正黎做唔得囉
唔信你咪打信apple care hotline問囉
有冇人升咗3.2.3?感覺如何
我想問AW聽歌
有無得好似iphone咁有得set EQ均衡器?
想教返重低音

由琴日早上到今朝,已經自動關左兩次機

當錶用咩事都冇發生
遲啲去日本
喺果邊入手AWS2有冇抵過香港?計埋退稅
應該喺Apple Store買抵啲定係Bic Camera果啲買?

yodobashi 有5%off +tax free
apple store只有tax free

記得買埋apple care離開左日本加唔番

我返香港買到,咪水人啦

你買到係你好彩咋 如果執正黎做唔得囉
唔信你咪打信apple care hotline問囉

有得後加上網買apple care ,洗乜打去問咁on9

門面冇得加
Update 左d 電襟左好多,今朝9點到依家仲係100

壞左?

唔係卦

有冇鑊氣?

有冇鑊氣?

啱啱跌左

有冇鑊氣?

啱啱跌左

咩殼黎 介紹下

有冇鑊氣?

啱啱跌左

咩殼黎 介紹下

淘寶 spg
[quote]Update 左d 電襟左好多,今朝9點到依家仲係100

有冇鑊氣?

啱啱跌左

咩殼黎 介紹下

淘寶 spg[/【我剁手都要买的宝贝(韩国Spigen苹果Watch2代保护壳表带Apple智能手表外壳保护套sgp潮),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.NFwZ1l?cv=JK8a0b4NVzk&sm=7c9b91 ,或复制这条信息¥JK8a0b4NVzk¥后打开👉手机淘宝👈

唔係卦

我都係 係咁reboot

唔係卦

唔係卦

update 唔到
update 唔到

Why?
update 唔到

Why?

在apple watch上安裝最新版本的watchos時發生錯誤
寫住上面句嘢
唔知係咩錯誤
update 唔到

Why?

在apple watch上安裝最新版本的watchos時發生錯誤
寫住上面句嘢
唔知係咩錯誤

Apple store 睇下搞唔搞到
有冇人有 iphone嘅 activity app, 定係其實已經冇左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞