Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
其實條Pride Edition 多唔多人用
好靚想買但好似唔多見有人用

而家買series 1是否不智 但個價錢幾吸引

我都係見咁平所以先問依加買s1係咪好傻

我自己就好少游水帶錶 GPS應該都唔會點用
咁s1其實同s2應該分別不大? 同埋好似s3新功能只係LTE?
所以1516緊好唔好呢個時間扑錘

我同你一樣

原來你store係講緊官網
睇黎都要等9月博佢減價
不過硬係覺得無咁好死直接將S2減$800
早買早期享受
遲買平八舊

呢句 iPhone 都啱用

睇黎都要等9月博佢減價

開咗條新line唔叫s3咪可以扮晒嘢唔減

睇黎都要等9月博佢減價

開咗條新line唔叫s3咪可以扮晒嘢唔減

S2E02?

呢個Post已經有至少兩個巴打買左

我用緊
堅靚
不過尼龍一濕水就好難乾

如果驚用完會被人標籤嘅話
其實唔洗驚
因為根本冇人會望

我用緊
堅靚
不過尼龍一濕水就好難乾

其實唔洗驚
因為根本冇人會望

其實會唔會好sharp,公司唔太俾所有嘅飾物都太sharp

我用緊
堅靚
不過尼龍一濕水就好難乾

其實唔洗驚
因為根本冇人會望

如果公司policy唔俾sharp嘢就算啦

我用緊
堅靚
不過尼龍一濕水就好難乾

其實唔洗驚
因為根本冇人會望

如果公司policy唔俾sharp嘢就算啦

唔該哂巴打

帶左一個禮拜,完全唔知咩事就打直一條花痕

試過有個hehe專登走過嚟問路

1 or 0?
有冇人塊玻璃既花痕係反光銀色
之前啲花痕都冇色
新個啲花痕會有色,好似塊玻璃啲黑色邊位甩色咁
有冇人塊玻璃既花痕係反光銀色
之前啲花痕都冇色
新個啲花痕會有色,好似塊玻璃啲黑色邊位甩色咁

好X灰

我S2好順喎 平時覆Whatsapp講嘢基本上都係即講啲字即岀,用Siri都係

emoji wo....

好少覆emoji 覆得emoji又打唔到字

姐係你冇用姐
我次次開emoji仲耐過我拎電話出黎開埋whatsapp 覆完出home 再熄mon既時間

啱啱試咗覆Emoji都係即撳即有

下 咁可能beta問題掛
痴撚線 次次等10秒先開到

應該係 3.2.3好正,又順又極度核電 今日晏晝點半岀門口用到依家Keep住收通知,中間放低過三個鐘左右到依家都仲有97%電

3.2.3 覆emoji等撚到訓著

emoji wo....

好少覆emoji 覆得emoji又打唔到字

姐係你冇用姐
我次次開emoji仲耐過我拎電話出黎開埋whatsapp 覆完出home 再熄mon既時間

啱啱試咗覆Emoji都係即撳即有

下 咁可能beta問題掛
痴撚線 次次等10秒先開到

應該係 3.2.3好正,又順又極度核電 今日晏晝點半岀門口用到依家Keep住收通知,中間放低過三個鐘左右到依家都仲有97%電

3.2.3 覆emoji等撚到訓著

S2?
英美日apple store將部分aw sport同埋nike+下架
英美日apple store將部分aw sport同埋nike+下架

每款玉只配一隻帶
螢光黃蓮蓬帶

每款玉只配一隻帶
螢光黃蓮蓬帶

淨係對依款有性趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞