Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
各位巴打覺得s3會唔會轉外形?
依加先出s1會唔會好傻?

唔介意玫瑰金既話 2488就有貨

乜咁平既咩
究竟會唔會出 等緊
究竟會唔會出 等緊

真係唔知
我想問下我用6s, 係咪去買日版AW2 都可以直接加 Suica 落 Watch 用? google 咗一輪都唔知係唔知係咪要有iphone 7 先得
我想問下我用6s, 係咪去買日版AW2 都可以直接加 Suica 落 Watch 用? google 咗一輪都唔知係唔知係咪要有iphone 7 先得

唔洗

唔洗

咁係咪買左日版AW2, 用6s download suica app 開新咭?定係我可以就咁去買實體Suica 咭加落 Watch?
apple pay + suica係唔係真係好用
多數人戴錶戴左手
車站ic card位喺右邊

其實我係葡萄
apple pay + suica係唔係真係好用
多數人戴錶戴左手
車站ic card位喺右邊

其實我係葡萄

https://www.hellonomad.com/shop/apple-watch/straps?offset=0&limit=10&includeUnavailable

NOMAD 條錶帶係唔係減左價,我記得之前要過千港幣

各位巴打覺得s3會唔會轉外形?

你諗住佢會轉圓形
https://www.hellonomad.com/shop/apple-watch/straps?offset=0&limit=10&includeUnavailable

NOMAD 條錶帶係唔係減左價,我記得之前要過千港幣

巴打姐係咩意思?
本身想等到black friday先買
等新一代出,聽講有LTE

唔洗

咁係咪買左日版AW2, 用6s download suica app 開新咭?定係我可以就咁去買實體Suica 咭加落 Watch?

Download suica app,再用apple pay 買咭就加到

頭先用日本 account download 咗 Suica App, 轉咗 Region 做日本 , 但個 App 唔畀加咭嘅

好想知用LTE頂唔頂到半日
依加先出s1會唔會好傻?

唔介意玫瑰金既話 2488就有貨

乜咁平既咩

係呀 你去佢fb page 望下條list 有邊間鋪有賣
然後去個d鋪問佢特價款有咩
你就見到有2488 既s2 但係只限呢隻色
Applewatch對於我依啲無咩跑步嘅人抵唔抵玩?

最多游下水

利申用緊7仔

好想知用LTE頂唔頂到半日

如果係內置E SIM
即係要上台俾人GUR 一筆
同埋都唔會唔帶IPHONE 出遠門
真係咁有用?

對我嚟講游水做Gym或者落街跑步嗰陣可以放低個電話都收到Messages電話有啲用之外,其實作用不大 如果有得揀我都會揀平啲嘅Wifi版 最大問題係電量佢解決到先 依家可以兩日一差都唔成問題
Applewatch對於我依啲無咩跑步嘅人抵唔抵玩?

最多游下水

利申用緊7仔

同問
鐘意游水多過跑步
用apple pay比錢係咪可以唔用藍芽連手機直接比錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞