Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
新買左apple watch s2 黑色
但好似除睇notification同時間冇乜用

認真,買錶唔係睇時間仲有咩用
多左果啲當Bonus

功能有幾多都用唔著
只要whatsapp 比我錄音已經夠

whatsapp 係咪只可以set 睇到message 先可以睇
遮左就 手錶都睇唔到
我買左反而覺得workflow 同聽歌冇d 用

多左果啲當Bonus

功能有幾多都用唔著

whatsapp 係咪只可以set 睇到message 先可以睇
遮左就 手錶都睇唔到

因為Whatsapp無Watch app, 得Mirror Notification, 姐係你電話個Notification 係咩, AW 就會睇到咩
我啱啱遇到個問題係隻Apple Watch無端端個畫面唔見咗,然後不停閃綠色嘅畫面同線條
過多1分鐘隻錶完全冇反應
應該點做?
就算如果我可以重新啟動返隻錶,應唔應該拎去Apple Store檢查下?我依家一年保養仲未過
就算如果我可以重新啟動返隻錶,應唔應該拎去Apple Store檢查下?我依家一年保養仲未過

應該
話唔定過幾日佢會寄隻新俾你

淘寶呢條ok喎

多左果啲當Bonus

功能有幾多都用唔著

遮左就 手錶都睇唔到

因為Whatsapp無Watch app, 得Mirror Notification, 姐係你電話個Notification 係咩, AW 就會睇到咩

噢 咁on9 既

多左果啲當Bonus

功能有幾多都用唔著

遮左就 手錶都睇唔到

噢 咁on9 既

第一頁faq 都寫撚左喇
依家先知

淘寶呢條ok喎

咁熱唔怕焗臭條帶咩

淘寶呢條ok喎

帶扣有無得黑色埋?
其實一直都想買aw
但我想貪方便有時返工可以覆下wtsapp

但點解wtsapp唔出app

淘寶呢條ok喎

咁熱唔怕焗臭條帶咩

其實都怕,但68蚊臭咗買過條

淘寶呢條ok喎

帶扣有無得黑色埋?

喺喎,我買個陣都冇諗唔到,等我問下個淘寶賣家再答
其實一直都想買aw

因為想你用Facebook messenger
其實一直都想買aw

因為想你用Facebook messenger

其實邊關事,Facebook 未買WhatsApp 果時Whatsapp 都係更新功能慢嫁啦,啲人鍾意佢地"簡單"喎⋯⋯

我隻錶又係咁
今次仆街了

我隻錶又係咁
今次仆街了

🇸🇬
點算
點算

拎去整咪得

你知道得太多了
除左apple music同入歌落機再過落watch到之外
有無apps可以 唔帶電話 淨錶聽歌跑步呀?

kkbox用家表示橙

kkbox用家表示橙

其實用idevice 同apple ge apps 係最compatible
況且apple music 係廣東歌上都update 得好貼

kkbox用家表示橙

其實用idevice 同apple ge apps 係最compatible
況且apple music 係廣東歌上都update 得好貼

如果用成套apple嘢但本身唔係買開歌/碟
基本上係局用Apple Music
條原裝錶帶好難除, 有無技巧?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞