Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
等s3買s2揮手區
有冇人有甩漆問題
過左保可唔可以換?
s0 42mm 全新 1500抵唔抵屌?
等s3買s2揮手區

諗住有隻watch係手電話就可以放褲袋/背囊,然後靠隻watch黎轉歌/較音量,點知一放褲袋佢就話detect唔到部電話 究竟發生咩事

拎去apple store

我覺得係我部電腦問題?因為佢wifi同air drop都成日收得唔太好。。。關唔關事?

啱啱試左,行入房已經接收唔到

咁是但一樣有問題
我成日喺屋企周圍行但連藍牙播歌

鋼?
有冇人有甩漆問題
過左保可唔可以換?

我都想知, 有幾個地方都甩左
諗住有隻watch係手電話就可以放褲袋/背囊,然後靠隻watch黎轉歌/較音量,點知一放褲袋佢就話detect唔到部電話 究竟發生咩事

拎去apple store

我覺得係我部電腦問題?因為佢wifi同air drop都成日收得唔太好。。。關唔關事?

啱啱試左,行入房已經接收唔到

咁是但一樣有問題
我成日喺屋企周圍行但連藍牙播歌

冇理由電話放屎忽褲袋錶帶手腕都connect唔到轉唔到歌
s1,臨訓前仲有40%,醒左就變7%,有無方法解決?臨訓開飛行模式係咪會慳電小小?
s1,臨訓前仲有40%,醒左就變7%,有無方法解決?臨訓開飛行模式係咪會慳電小小?

臨訓前差電咪得
主要想知係咪真係食電食咁快同埋有無方法無咁食電

朝早7點到依家跌左1%
但之後會越跌越快
但兩日一差應該頂到
試下disable background refresh

我開飛機mode一晚多數無10%

朝早7點到依家跌左1%
但之後會越跌越快
但兩日一差應該頂到

2日1差 咁好

朝早7點到依家跌左1%
但之後會越跌越快
但兩日一差應該頂到

2日1差 咁好

唔運動嘅話3日1差都得

朝早7點到依家跌左1%
但之後會越跌越快
但兩日一差應該頂到

2日1差 咁好

唔運動嘅話3日1差都得

照收whatsapp/message之類?定純粹開省電模式睇時間
等s3買s2揮手區

nike 7折都唔買

現家仲有咩
如果依加想入手 s2 nike版 應該去邊到買會平啲
定只有係官網用原價2888買?
Nike run顯示唔到跑左幾多次
淨係顯示0次
如果依加想入手 s2 nike版 應該去邊到買會平啲
定只有係官網用原價2888買?

豐X
隻錶一壞都幾麻煩
要等兩個禮拜先拎得返
等s3買s2揮手區

13號會唔會已經減左價
女朋友14生日
nomad新運動帶好似幾好
咁啱想買條黑膠

我都想買條nomad 皮條 有無興趣夾

小弟都想買條皮帶,有興趣夾
https://t.me/aw131

我都有

想問下nomad 條皮帶 我見amazon 有條成150usd 同客網條70幾usd 有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞