Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
係咪出s3啦,忍緊手等s2降價

+1
希望都係減800

+1
希望都係減800

+1
希望都係減800

理論上s2頂s1個位就係
希望s3更加快

好少覆emoji 覆得emoji又打唔到字

姐係你冇用姐
我次次開emoji仲耐過我拎電話出黎開埋whatsapp 覆完出home 再熄mon既時間

啱啱試咗覆Emoji都係即撳即有

下 咁可能beta問題掛
痴撚線 次次等10秒先開到

應該係 3.2.3好正,又順又極度核電 今日晏晝點半岀門口用到依家Keep住收通知,中間放低過三個鐘左右到依家都仲有97%電

3.2.3 覆emoji等撚到訓著

S2?

姐係你冇用姐
我次次開emoji仲耐過我拎電話出黎開埋whatsapp 覆完出home 再熄mon既時間

應該係 3.2.3好正,又順又極度核電 今日晏晝點半岀門口用到依家Keep住收通知,中間放低過三個鐘左右到依家都仲有97%電

S2?

我即撳即有

+1
希望都係減800

想買隻鋼 已有隻s1

S2?

我即撳即有

我即撳係即見到堆emoji但唔係即刻有得揀
好易撳錯

姐係你冇用姐

S2?

唔係淨係我有事
我係等十秒 先有得揀

未揀到隻手都攰撚死
我係等十秒 先有得揀

未揀到隻手都攰撚死

s1
我係等十秒 先有得揀

未揀到隻手都攰撚死

s1

s1同s2粒U唔係一樣快咩
S1P and S2 share the same processor and GPU speeds.
個watch os根本仲係好廢
我係等十秒 先有得揀

未揀到隻手都攰撚死

s1

https://www.apple.com/hk/watch/compare/
S1p S2硬係覺得有分別 自我感覺問題
我係等十秒 先有得揀

未揀到隻手都攰撚死

s1

https://www.apple.com/hk/watch/compare/
S1p S2硬係覺得有分別 自我感覺問題

係有分別

多左GPS
是咪呢排太熱
隻錶成日自動熄機
是咪呢排太熱
隻錶成日自動熄機

長期冷氣房
是咪呢排太熱
隻錶成日自動熄機

應該唔關事
上星期去西九大熱天時睇足三日show隻錶都冇事
是咪呢排太熱
隻錶成日自動熄機

我試過一次戶外晒住佢就會自己熄機
要手動先開得返
見到豐澤有得扣積分 即刻扑左鎚

38MM S1? 幾錢?

42mm s2 2488
依加先出s1會唔會好傻?

唔介意玫瑰金既話 2488就有貨

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞