[NBA] LA Lakers 小圈子討論區 (3) 再見少煮

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
I'm new

仲辣殺過我之前個名

咁迷羅好過迷g

brook Lopez啲數據都幾穩定 季季都有20分7板 但場均時間唔多 打過兩次季後賽 啲數據又係幾好

唯有係咁諗

呢啲數據唔wiki都唔知 其實幾屈機

Lopez 好L 勁
而家係睇簽唔簽到PG 唧

又未到好撚勁喎

上季睇過幾場網
現役進攻佢算數一數二
仲要上季做埋stretch 5, 射到三分

上季有場打我湖d垃圾內線輕鬆30+10
其實Lonzo Ball真係好過Russall?

打都未打過NBA

睇落覺得ball又真係有種氣場似係渴望勝利
而且似有leadership
當然一場都未打就好難確定
但係dload打左兩年都未見太大進步
就覺得對佢自己黎講出去試下都未必係壞事

打都未打過NBA

氣場
Dlo無進步 人唔笑你都吠啦🙂

打都未打過NBA

有邊個唔渴望勝利 會有人求其或者想輸㗎咩
而加pick咗ball會期望下
dlo希望都出咗去會進步 佢會打得多啲 唔會好似湖人咁廿幾分鐘就收 一有問題就收

打都未打過NBA

有邊個唔渴望勝利 會有人求其或者想輸㗎咩
而加pick咗ball會期望下
dlo希望都出咗去會進步 佢會打得多啲 唔會好似湖人咁廿幾分鐘就收 一有問題就收

有一排打得好就即刻收😂👍🏻
都唔知玩乜鳩
Jc twitter

做咩事?

Unfollow lakers

認真?
I'm new

仲辣殺過我之前個名

咁迷羅好過迷g

迷波連氣場都J
Jc twitter

做咩事?

認真?

PG 黎啦
陣間開po嘅記著加牙波
唔得閒汁個template
係個頭加返迷羅討論區
Jc twitter

做咩事?

認真?

PG 黎啦

係咪真係unfol左lakers
係既話一定有事
係個頭加返迷羅討論區

有冇巴打開季會緊貼羅仔動況 睇下籃網波
係個頭加返迷羅討論區

有冇巴打開季會緊貼羅仔動況 睇下籃網波

me
Jc twitter

做咩事?

認真?

PG 黎啦

係既話一定有事

有呀,fake news來
Jc twitter

做咩事?

認真?

PG 黎啦

係既話一定有事

有呀,fake news來

驚JC 好似當年ODOM咁俾人擺上抬 無哂心機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞