[NBA] LA Lakers 小圈子討論區 (3) 再見少煮

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
聽朝起身pg入湖 我立即加入青年新症

乜監獄都有政黨架咩

唔係放左喇咩

我青年民建聯

全波台都知你熱狗
其實本身我湖就想複製勇既打法
但依家無左 左手咖哩
係咪要pg打番3角

Magic黎左之後轉左方向做即衝冠

唔想做+唔睇好

比你市場上任選五個刀吾夠湧士打

我都係咁話 組到pg+foj我都唔覺會贏到

其實湧呢啲super team 根本係bug黎
要咁好彩自己培訓到三粒superstar先得
簽到KD仲要四個都融入到個體系加肯合作
唔覺之後會出到第二隊好似湧咁屈嘅super team

如果我一路支持波羅B建隊
打五年後既世界

不要再說了
其實本身我湖就想複製勇既打法
但依家無左 左手咖哩
係咪要pg打番3角

係咪要炒埋太子

太子熟勇嘅打法,又精通3角呀
羅係爛網會成為all star
不服來辯

型過羅好多

He ain't even stretch doe...doe
睇完片,Lonzo射波好似小兒麻痹咁

型過羅好多

羅囝射波瀟洒好多

駁唔到
有無手足好擔心羅仔交易以黎佢無出過一句聲

練緊波準備bin愛滋佬c 唔得閒玩電話

練緊波準備bin愛滋佬c 唔得閒玩電話

可以點?
一開始湖pick佢都唔pick okf
以為自己都受湖人器重
點知打得好好地都俾人trade

可以點?
以為自己都受湖人器重

應該仲喊緊

可以點?
以為自己都受湖人器重

應該仲喊緊

希望佢生性
屌撚死愛滋佬
得nance 係twitter po左張同羅仔ice既相
其他人呢
其他人呢

可能等official先
其他人呢

Mwp ig都有po
當年pick ok4就唔洗搞咁多野

因為可以一早waive左

其他人呢

可能等official先

其他人都唔知自己過唔過到聽朝
當年pick ok4就唔洗搞咁多野

因為可以一早waive左

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞