[NBA] LA Lakers 小圈子討論區 (3) 再見少煮

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
bynum都兩冠 why lin頭有g格著17

攞fisher同bynum比 痴撚線

bynum打過asg--
PG又冇,少煮又提早走,啫係下季要送大禮比人了

簽隔離隊嗰兩個

怕pg比塞搶左

怕pg比塞搶左

唔嚟我地湖人係佢既損失 難得我地湖人賞識佢
Magic Johnson on D’Angelo Russell: "We want to thank him for what he did for us. But what I needed was a leader.”
君子之交淡若水 敢去騎士打斷腿
Magic Johnson on D’Angelo Russell: "We want to thank him for what he did for us. But what I needed was a leader.”

收皮拉愛g佬--上季無dlo季初十連敗拉
講開又講,到底幾時先肯掛kobe波衫

呢樣真係要屌

馬刺都掛左鄧肯啦已經

呢樣真係要屌

馬刺都掛左鄧肯啦已經

掛哂兩個號碼拉乛⼀⼃⼁乛

呢樣真係要屌

馬刺都掛左鄧肯啦已經

掛哂兩個號碼拉屌

呢樣真係要屌

馬刺都掛左鄧肯啦已經

掛哂兩個號碼拉屌

agger

呢樣真係要屌

馬刺都掛左鄧肯啦已經

掛哂兩個號碼拉屌

agger

兩個都唔掛
clarkson twitter好多似是而非既野
brook Lopez啲數據都幾穩定 季季都有20分7板 但場均時間唔多 打過兩次季後賽 啲數據又係幾好

唯有係咁諗
理性上其實係good trade
清到約,換到個勁嘅c,point guard位有另一個榜眼補上
係感情上唔捨得少煮姐
理性上其實係good trade
清到約,換到個勁嘅c,point guard位有另一個榜眼補上
係感情上唔捨得少煮姐

yes

換到pg就係good換唔到就傻9
brook Lopez啲數據都幾穩定 季季都有20分7板 但場均時間唔多 打過兩次季後賽 啲數據又係幾好

唯有係咁諗

呢啲數據唔wiki都唔知 其實幾屈機

Lopez 好L 勁
而家係睇簽唔簽到PG 唧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞