[NBA] LA Lakers 小圈子討論區 (3) 再見少煮

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
有無手足好擔心羅仔交易以黎佢無出過一句聲

練緊波準備bin愛滋佬c 唔得閒玩電話

羅仔會唔會接受唔到自殺
得nance 係twitter po左張同羅仔ice既相
其他人呢

Mwp ig都有po

少煮家下一定好傷心,以為自己會長留湖人
雖知比人送走,而個自己價值竟然只係清空薪金,眼見自己好兄弟都係各自球隊成為基石而他們既球隊實力向上升中,但自己要遠走彼岸去一隊沉淪中既球隊....
明明自己休季都好努力回球館訓練,想努力證明自己,可惜連新上任當權者冇比再比機會佢,依次對佢生涯打擊應該幾大

希望佢振作起來,令自己變得更強大,得到眾人認再次認同自己
當年pick ok4就唔洗搞咁多野

因為可以一早waive左

邊個po 懷念少豬 邊個被清算

希望trade down 到
真係唔係好想見到幾舊波
其實 有冇可能取消返個trade
真係唔係好想見到幾舊波

睇完給爸爸的信改觀了
比個機會佢
其實本身我湖就想複製勇既打法
但依家無左 左手咖哩
係咪要pg打番3角

係咪要炒埋太子

屌你老母
聽日就trade u
其實本身我湖就想複製勇既打法
但依家無左 左手咖哩
係咪要pg打番3角

係咪要炒埋太子

屌你老母
聽日就trade u

你收皮拉
真係唔係好想見到幾舊波

睇完給爸爸的信改觀了
比個機會佢

我睇完都對佢改觀左
支持比個機會佢
聽日就係喇
究竟會點玩
其實 有冇可能取消返個trade

anyone have idea
真係唔係好想見到幾舊波

睇完給爸爸的信改觀了
比個機會佢

我睇完都對佢改觀左
支持比個機會佢

我睇完ball YouTube highlight 之後已經覺得反波係盲反

Highlight 個個都勁啦羊伯
羅仔真係好撚慘,當你知道如果唔係要清走俄佬份約都未必咁快比人TRADE 走
最慘係下年成年都要對住條俄佬做隊友
我係佢真係SAD 到唔想再同俄佬同場打波
真係唔係好想見到幾舊波

睇完給爸爸的信改觀了
比個機會佢

我睇完都對佢改觀左
支持比個機會佢

我睇完ball YouTube highlight 之後已經覺得反波係盲反

Ball出手個姿勢望一次笑一次
仲要係jim buss好like羅仔 到頭黎又要因為自己簽既毒約害左羅仔
真係唔係好想見到幾舊波

睇完給爸爸的信改觀了
比個機會佢

我睇完都對佢改觀左
支持比個機會佢

Highlight 個個都勁啦羊伯

Highlight 球王
真係唔係好想見到幾舊波

睇完給爸爸的信改觀了
比個機會佢

我睇完都對佢改觀左
支持比個機會佢

Ball出手個姿勢望一次笑一次

真係好怪
其實唔會好易block / 偷咩?
Players who matched D'Angelo Russell's 3P% and PTS, AST and REB per 36 mins in first 2 seasons:

Stephen Curry
Larry Bird
Manu Ginobili
Chris Paul
James Harden

盲反狗有咩想講

per36 wfc🤷🏻‍♂️

希望羅囝係網隊打得起啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞