[NBA] LA Lakers 小圈子討論區 (3) 再見少煮

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

Let's Go Lakers!

New Era

2016 New Rookies:
Brandon Ingram

Ivica Zubac

Larry Nance JR

D'Angelo Russell

Ice in his veins

Thank you Lou and Young

同埋你地明唔撚明一個標誌性球員係好重要
就好似Kobe td 美欺
係成隊嘅靈魂
不過講多哂氣
你地都只係求冠

2nd pick同 Ingram 走左?
係咪走左先?

一定勁?
同埋你唔俾全部都打得勁?

咁咪希望佢兩個打得好囉,唔講以為佢兩個都走埋
我都唔想dlo 走呀,唔係點解一路講要pick jj
鬼叫上手做d垃圾野呀?
少煮
屌你老母 迷羅都要比你班垃圾理?
柒撚左成季而家先上水就收皮啦反羅狗
走左Dlo又無動力睇波了
好少見湖post推得咁快

仲諗住可以擺呢張圖 而家唔洗啦
會唔會2號+添頭換king 5+10
LM 睇世界大戰

會唔會2號+添頭換king 5+10

kings rejected
BroLo 有三分能力應該好啱 Luke 果套

高生吾好咸
BroLo 有三分能力應該好啱 Luke 果套

點都好過廢俄先
其實jim buss呢條柒頭真係死十次都唔撚夠

為左保住個位亂鳩簽人搏會入到po, 屌你老母

其實果時好多湖迷都想沖 po 反對 tank
唔cut Dlo
個tenplate開季先汁啦,大換血廢事成日改
個template開季先汁啦,大換血廢事成日改
其實jim buss呢條柒頭真係死十次都唔撚夠

為左保住個位亂鳩簽人搏會入到po, 屌你老母

其實果時好多湖迷都想沖 po 反對 tank

9upper
DLO 走左個 2nd pick 就應該唔會直接拎去換PG
姐係要入Ball/Fox
打散做 5+10又俾人reject

Ingram就應該仲係untouchable
Randle/JC Pacer又冇性趣
呢個陣直接開季既機會都幾大
Ball Ingram Deng Randle Lopez

27 28 執隻g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞