[NBA] LA Lakers 小圈子討論區 (3) 再見少煮

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
咪簡ball啦 Fultz好好多 雖然唔到我地簡

呢個真呀世清
吹夠未

未開季果時根本所有人都預tank
係季初打得好先ff可以追playoff

吹到好多湖未開季就唔想tank

公道D講唔想tank>想tank
鄉土個個反
我原先都反

香討都理
成堆都

湖REDDIT都反
REDDIT迷少主反牛

反牛其實絕對理解

牛夠勤力

得呢樣

傳球
NEXT ODOM
吹夠未

鄉土個個反
我原先都反

香討都理
成堆都

湖REDDIT都反
REDDIT迷少主反牛

反牛其實絕對理解

牛夠勤力

得呢樣

傳球
NEXT ODOM

odom 吸完毒 stone 緊o個陣都醒過隻牛
吹夠未

鄉土個個反
我原先都反

香討都理
成堆都

湖REDDIT都反
REDDIT迷少主反牛

反牛其實絕對理解

牛夠勤力

得呢樣

傳球
NEXT ODOM

odom 吸完毒 stone 緊o個陣都醒過隻牛

比時間

鄉土個個反
我原先都反

香討都理
成堆都

湖REDDIT都反
REDDIT迷少主反牛

反牛其實絕對理解

牛夠勤力

得呢樣

傳球
NEXT ODOM

有腦就係嘅
吹夠未

季初10-10先ff入playoffs ,季前全部都預tank啦,特別簽左俄釘

呢句真

話左av佬9 upper

講野都唔係完全冇point嘅

佢地對人不對事
少主都走左
都係湖粉,洗咩屌人老母

鄉土個個反
我原先都反

香討都理
成堆都

湖REDDIT都反
REDDIT迷少主反牛

反牛其實絕對理解

牛夠勤力

得呢樣

傳球
NEXT ODOM

有腦就係嘅

牛好撞得

撞開表弟

湖REDDIT都反
REDDIT迷少主反牛

反牛其實絕對理解

牛夠勤力

得呢樣

傳球
NEXT ODOM

有腦就係嘅

牛好撞得

撞開表弟

有無一下轉身就搞掂一個張圖?

湖REDDIT都反
REDDIT迷少主反牛

反牛其實絕對理解

牛夠勤力

得呢樣

傳球
NEXT ODOM

有腦就係嘅

牛好撞得

撞開表弟

有無一下轉身就搞掂一個張圖?

吹夠未

季初10-10先ff入playoffs ,季前全部都預tank啦,特別簽左俄釘

呢句真

佢地對人不對事
少主都走左
都係湖粉,洗咩屌人老母

禾新黎,矛你地甘大仇口
屌都唔知你地sad乜撚同嬲magic乜鳩,明明依個係good trade黎,講緊可以有三巨頭呀柒頭
你地根本就係迷羅唔係迷湖,唔怪得小圈子死傻西屌你地老母,你地去迷網啦

追返舊post先知原來俾人咁屌

我屌你老母啦,我唔係湖迷會咁有心機睇班後生兩年?唔係湖迷會對自己pick嘅球員有感情?而家其中一個最鐘意嘅球員俾人trade走都唔sad得?
三巨頭?咪係笑死人啦,咁你又係鐘意superstar定湖人呀屌你老母
屌都唔知你地sad乜撚同嬲magic乜鳩,明明依個係good trade黎,講緊可以有三巨頭呀柒頭
你地根本就係迷羅唔係迷湖,唔怪得小圈子死傻西屌你地老母,你地去迷網啦

追返舊post先知原來俾人咁屌

我屌你老母啦,我唔係湖迷會咁有心機睇班後生兩年?唔係湖迷會對自己pick嘅球員有感情?而家其中一個最鐘意嘅球員俾人trade走都唔sad得?
三巨頭?咪係笑死人啦,咁你又係鐘意superstar定湖人呀屌你老母

好波牙清
吹夠未

呢句真

佢地對人不對事
少主都走左
都係湖粉,洗咩屌人老母

禾新黎,矛你地甘大仇口

原先我都覺av經常眨低豬牛羅B
但又被佢講中晒
今個禮拜好大衝擊
牛搭2支首輪簽trade pg溜馬竟然拒絕
少主trade九號首輪簽小牛又拒絕

呢句真

佢地對人不對事
少主都走左
都係湖粉,洗咩屌人老母

禾新黎,矛你地甘大仇口

但又被佢講中晒
今個禮拜好大衝擊

yes
佢識波帝黎
我地呢度係迷羅小圈子
全部睇錯晒唔識波

呢句真

佢地對人不對事
少主都走左
都係湖粉,洗咩屌人老母

禾新黎,矛你地甘大仇口

但又被佢講中晒
今個禮拜好大衝擊

yes
佢識波帝黎
我地呢度係迷羅小圈子
全部睇錯晒唔識波

愛滋佬會後悔trade少主

呢句真

佢地對人不對事
少主都走左
都係湖粉,洗咩屌人老母

禾新黎,矛你地甘大仇口

但又被佢講中晒
今個禮拜好大衝擊

yes
佢識波帝黎
我地呢度係迷羅小圈子
全部睇錯晒唔識波

點解呢度咁火爆
想問係聽朝draft?
點解呢度咁火爆

我就放長兩眼睇吓係愛滋佬收我皮
定我收佢皮
想問係聽朝draft?

23號
點解呢度咁火爆

我就放長眼睇吓係愛滋佬收我皮
定我收佢皮
jc, randle, russell
三個都幫湖人入過絕殺波 後生仔大把世界
分分鐘jc randle都要走
真係今日唔知聽日事
為少煮既離去默哀一分鐘,祝佢係果邊發展得好

https://youtu.be/R0kP3Z-KzWw
睇左少煮2年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞