[NBA] LA Lakers 小圈子討論區 (3) 再見少煮

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
係咪一陣27pick會officially 由湖人pick
係既話羅仔真係完全冇機會了
睇出手好似幾快
係咪一陣27pick會officially 由湖人pick
係既話羅仔真係完全冇機會了

其實都係trade硬

ball著1號?

佢老豆話個仔係湖人all star 要著25 大過高比:)

那來自信

如果唔係佢老豆 大家應該一早迷波

呢句真

ball著1號?

那來自信

射波瀟洒啲已經好多人迷

ball著1號?

那來自信

射波瀟洒啲已經好多人迷

個射姿真係🤦🏻‍♂️
有冇啲歐洲佬搏下
希望選到艾迪巴約/Ivan Rabb

Adebayo唔係14比人pick左喇咩

pick左啦
The Toronto Raptors will select Indiana's OG Anunoby with the No. 23 pick, league source tells @TheVertical.
邊到有得睇 仲餘下咩人未被pick

pick左啦

屌開會miss 左幾個

專心返工啦波囝

pick左啦

屌開會miss 左幾個

專心返工啦波囝

今日睇黎無pg

呢個陣打唔會包尾喇掛

冇PG 加個撩鼻屎 頂多咪35勝

pick左啦

屌開會miss 左幾個

專心返工啦波囝

今日睇黎無pg

呢個陣打唔會包尾喇掛

咁有信心
上年都係aim 30勝

pick左啦

屌開會miss 左幾個

專心返工啦波囝

今日睇黎無pg

呢個陣打唔會包尾喇掛

老波話波囝會帶我地入playoff
https://twitter.com/lakers/status/878057708812775424

牙波1分鐘workout流出

正常射姿

得一球係正常

好似跳得幾高

LUKE行到勁撚近望佢個射姿
我準備左$1000預算買 Ball 件衫了:)
應該夠吧:)
仲有冇大黑腸可以揀?
對JC 打shooting guard 無乜信心,off the ball 佢真係麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞