[NBA] LA Lakers 小圈子討論區 (3) 再見少煮

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
其實pacers唔trade,最後一定蝕死
trade完今個off season已經可以開始做野
仲有d picks
佢以為唔trade就可以攬炒
但其實最後得佢一個冇著數

其實都仲有半季時間
但係越耐就越對雙方不利
兩面都博奕既
仲有d picks

其實都仲有半季時間
但係越耐就越對雙方不利
兩面都博奕緊
仲有d picks

其實都仲有半季時間
但係越耐就越對雙方不利
兩面都博奕緊

過左draft之後
pacers 既選擇只會越黎越少
offer都係越黎越差
仲有d picks

其實都仲有半季時間
但係越耐就越對雙方不利
兩面都博奕緊

過左draft之後
offer都係越黎越差

想攬抄迫你攞BI去換
仲有d picks

其實都仲有半季時間
但係越耐就越對雙方不利
兩面都博奕緊

過左draft之後
offer都係越黎越差

想攬抄迫你攞BI去換

呢個真
佢覺得既然呢家既offer都滿足唔到我
不如我視死如歸
睇下湖人幾時真係頂唔順
開個好offer
所以我話雙方都博奕緊
仲有d picks

其實都仲有半季時間
但係越耐就越對雙方不利
兩面都博奕緊

過左draft之後
offer都係越黎越差

想攬抄迫你攞BI去換

呢個真
佢覺得既然呢家既offer都滿足唔到我
不如我視死如歸
睇下湖人幾時真係頂唔順
開個好offer
所以我話雙方都博奕緊

如keep 到 BI 同second pick 前題下,換到pg,我即幫magic奶。
仲有d picks

其實都仲有半季時間
但係越耐就越對雙方不利
兩面都博奕緊

過左draft之後
offer都係越黎越差

可能pacers覺得到時真係有po隊會連一季都試
猶其是東岸
話晒pg真係可愛lbj kd之後就係佢
仲有d picks

其實都仲有半季時間
但係越耐就越對雙方不利
兩面都博奕緊

過左draft之後
offer都係越黎越差

猶其是東岸

所以到季中有球隊打打下發覺自己真係有機打贏猗喎
可能真係會盡地一煲trade pg
都唔係真係冇可能
仲有d picks

其實都仲有半季時間
但係越耐就越對雙方不利
兩面都博奕緊

過左draft之後
offer都係越黎越差

猶其是東岸

都唔係真係冇可能

有機打贏猗既隊,佢地d offer一定唔會好
仲有d picks

其實都仲有半季時間
但係越耐就越對雙方不利
兩面都博奕緊

過左draft之後
offer都係越黎越差

猶其是東岸

都唔係真係冇可能

其實有機打贏都係一兩隊
我估bos或者會出手
到pacers個價好低
安吉佢應該會試下
到時pg唔留
佢又唔會心痛
訓醒到Nick Young

OFFICIAL: Nick Young Becomes Free Agent
訓醒到Nick Young

OFFICIAL: Nick Young Becomes Free Agent

羊伯都係真湖黎
要改名了 我留定保羅佐治個名
冇晒Pg 消費

過左draft之後
offer都係越黎越差

猶其是東岸

都唔係真係冇可能

其實有機打贏都係一兩隊
我估bos或者會出手
到pacers個價好低
安吉佢應該會試下
到時pg唔留
佢又唔會心痛

安治出手一定低

可能黑毛加自己個pick 就算

所以我估佢會等到最後一刻先trade pg
Trade唔到就算

過左draft之後
offer都係越黎越差

猶其是東岸

都唔係真係冇可能

其實有機打贏都係一兩隊
我估bos或者會出手
到pacers個價好低
安吉佢應該會試下
到時pg唔留
佢又唔會心痛

安治出手一定低

Trade唔到就算

佢真係蝕到渣都冇
有消息話,lakers 係唯一一隊出picks offer 既球隊

過左draft之後
offer都係越黎越差

猶其是東岸

都唔係真係冇可能

其實有機打贏都係一兩隊
我估bos或者會出手
到pacers個價好低
安吉佢應該會試下
到時pg唔留
佢又唔會心痛

安治出手一定低

Trade唔到就算

佢真係蝕到渣都冇
有消息話,lakers 係唯一一隊出picks offer 既球隊

pg講到明2018點都簽laker 其他仲點會比pick你

過左draft之後
offer都係越黎越差

猶其是東岸

都唔係真係冇可能

其實有機打贏都係一兩隊
我估bos或者會出手
到pacers個價好低
安吉佢應該會試下
到時pg唔留
佢又唔會心痛

安治出手一定低

Trade唔到就算

佢真係蝕到渣都冇

溜仲Hold住仲乜?
http://www.youtube.com/watch?v=NkMK5HDnTcM

Brook Lopez J片

佢進攻唔錯ge,但防守同rebound 就

過左draft之後
offer都係越黎越差

猶其是東岸

都唔係真係冇可能

其實有機打贏都係一兩隊
我估bos或者會出手
到pacers個價好低
安吉佢應該會試下
到時pg唔留
佢又唔會心痛

安治出手一定低

Trade唔到就算

佢真係蝕到渣都冇

溜仲Hold住仲乜?

賴死要2nd pick
其實係magic之前話想有個allstar代表lakers參加2018 los angeles all star game

所以咁急
其實係magic之前話想有個allstar代表lakers參加2018 los angeles all star game

所以咁急

Lopez
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞