[NBA] LA Lakers 小圈子討論區 (3) 再見少煮

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
少煮ig好似 unfollow左湖人

傷心

諗住自己係LA 明日之星+ 上兩季打得都唔算好差,幫湖人tank 左兩季,點知自己咁快比人trade

離開La大城市 去隊無人睇既波

咁起碼new york都叫大城市既...

怕佢似拜林 走左之後一沉不起

希望唔會
諗諗下Lopez 呢d有solid pick, 有long 2有3嘅c 幾啱少煮用
上季俄就廢事講
牛未pick已經走撚左
Black pick完又冇中距
拍Lopez 應該有20+10
不過現實又係要對返俄

比ball都岩用
而家少煮見到俄佬會係咩感覺
公海有班吹奏左占士全季然後決賽比人打爆左所以唔膽周圍同人講野 屈係post入面屈到個心理有問題 跟住發現自己同有輕度弱智既老鼠好啱咀型

我見到呢邊啲新會員當老鼠神咁拜已經r撚哂頭

成堆傻鳩附和老鼠 笑撚到仆街
最撚戇鳩有啲弱智剩係識係到單單打打抽水 比人屌又即縮 成個太監咁
公海有班吹奏左占士全季然後決賽比人打爆左所以唔膽周圍同人講野 屈係post入面屈到個心理有問題 跟住發現自己同有輕度弱智既老鼠好啱咀型

最撚戇鳩有啲弱智剩係識係到單單打打抽水 比人屌又即縮 成個太監咁

有班柒頭見到老鼠係反湖就當佢神咁拜
而家少煮見到俄佬會係咩感覺

少煮:你累事呀冚家拎

老鼠以前三句唔埋兩句就黑哨強姦犯 而家懶理性都洗到底

根本係丁蟹黎

根本係丁蟹黎

諗諗下Lopez 呢d有solid pick, 有long 2有3嘅c 幾啱少煮用
上季俄就廢事講
牛未pick已經走撚左
Black pick完又冇中距
拍Lopez 應該有20+10
不過現實又係要對返俄

Pick 完射到波其實岩同DLo 夾

夾波同夾Lin冇乜分別

呢句好有味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞