[NBA] LA Lakers 小圈子討論區 (3) 再見少煮

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

正路啦,羊都32歲應該係最後一份大約

回春羊
希望有隊會開大約俾佢

用釘個價簽啦

Trade唔到PG
1700萬簽返羊喇

G持啦 用返俄佬個價

羊代表我湖打2018 asg

支持羊

羊都幾好 不過唔值咁貴啦
佢好易上腦 一入一兩球3分就開始浪射狂隊

但off the bench佢好緊要

Trade唔到PG
1700萬簽返羊喇

G持啦 用返俄佬個價

支持羊

慢慢培育新人啦...岩岩先咁辛苦扔左張毒約又簽一張新既

9up姐 唔好阻羊前程

正路啦,羊都32歲應該係最後一份大約

回春羊
希望有隊會開大約俾佢

用釘個價簽啦

Trade唔到PG
1700萬簽返羊喇

G持啦 用返俄佬個價

支持羊

羊點都好過垃圾俄佬啦
加上羊伯都捱左咁耐義氣
睇完 ball 個 introduction conference,
開始迷波 同 對佢老豆改觀
Btw, Magic 好風趣

Trade唔到PG
1700萬簽返羊喇

G持啦 用返俄佬個價

支持羊

羅仔唔係新人?
真係著2號 好唔俾面老魚喎

有咩問題

有咩問題

著8/24 就話姐,其他邊有人理

著1就唔俾面dlo?

著1就唔俾面dlo?

2>1

有咩問題

五冠

你掛佢件衫咪唔著囉-,-你唔掛即係比人繼續著啦-.-

有咩問題

著8/24 就話姐,其他邊有人理

老魚都無人理唔講唔知以為五冠佢都係痴返黎

好似greg monroe著活塞10號問過rodman我覺得無問題

因為嗰陣掛左嘛--
bynum都兩冠 why lin頭有g格著17

有咩問題

五冠

姐係你覺得湖人唔掛老魚2號係無問題

我真係覺得湖人唔會掛fisher 喎

有咩問題

五冠

姐係你覺得湖人唔掛老魚2號係無問題

我真係覺得湖人唔會掛fisher 喎

唔會啦 ,掛得fish又要掛horry,掛得horry又要掛...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞