[NBA] LA Lakers 小圈子討論區 (3) 再見少煮

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
到底潮人同爛網係咪有路 上年牙lin 今年dlo

係就送埋牙釘俾佢啦

可能湖人下年都學nets送埋撞完pick俾bos

如果係 #1 pick 唔歸bos 變左做19年kings 首輪
其實我好唔想JC 走
打左3年 係咁換定位 無點出過聲只係去配合球隊
你話佢無潛力 咁咪日練夜練
即使佢鍾意媾女 但都無人質疑佢個work ethic
係球場上雖然成日上腦 但係即使有傷都會盡全力去打
重要為lakers 簽平約 JC係真湖黎
Thank You DLo
Ice in my vein

已經勁過少煮

少煮下季20+4+8喎

我睇無限球權應該有22up

合理

jlin 16-4-7

幾期待DLO + Lin
2個後Kobe 時代正選pg

應該場外都玩得埋,兩個都鍾意玩傻野

傻鳩兄弟

已經勁過少煮

少煮下季20+4+8喎

我睇無限球權應該有22up

合理

jlin 16-4-7

幾期待DLO + Lin
2個後Kobe 時代正選pg

應該場外都玩得埋,兩個都鍾意玩傻野

傻鳩兄弟
其實我好唔想JC 走
打左3年 係咁換定位 無點出過聲只係去配合球隊
你話佢無潛力 咁咪日練夜練
即使佢鍾意媾女 但都無人質疑佢個work ethic
係球場上雖然成日上腦 但係即使有傷都會盡全力去打
重要為lakers 簽平約 JC係真湖黎

希望留得底
其實本身我湖就想複製勇既打法
但依家無左 左手咖哩
係咪要pg打番3角
聽朝起身pg入湖 我立即加入青年新症

乜監獄都有政黨架咩
但依家無左 左手咖哩
係咪要pg打番3角

2017啦ching仲三乜野角
但依家無左 左手咖哩
係咪要pg打番3角

Magic黎左之後轉左方向做即衝冠

乜監獄都有政黨架咩

唔係放左喇咩
但依家無左 左手咖哩
係咪要pg打番3角

唔想做+唔睇好

比你市場上任選五個刀吾夠湧士打

我都係咁話 組到pg+foj我都唔覺會贏到
但依家無左 左手咖哩
係咪要pg打番3角

唔想做+唔睇好

比你市場上任選五個刀吾夠湧士打

我都係咁話 組到pg+foj我都唔覺會贏到

其實湧呢啲super team 根本係bug黎
要咁好彩自己培訓到三粒superstar先得
簽到KD仲要四個都融入到個體系加肯合作
唔覺之後會出到第二隊好似湧咁屈嘅super team

乜監獄都有政黨架咩

唔係放左喇咩

我青年民建聯

求介紹
但依家無左 左手咖哩
係咪要pg打番3角

係咪要炒埋太子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞