[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (123)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
試過,絕對唔建議
果陣啱啱轉iPhone,試果陣心諗點解對對耳機都咁濛唔同電話問題
試咗三個字先發覺係條jer仔搞到隻隻耳機一樣聲
$1K咪AK嗰隻
不過都唔爭在畀多少少買AP80 pro x
,前提係你接受到中國嘢。
最好出去試下邊隻啱你心水
當年試嗰隻Fender nine one 濛到仆街,自此之後對呢隻牌子啲耳機都冇咩好印象,加上Fender又出名易壞,我就不了
佢隻jer仔都幾誇張,可以整到隻ie300變fender
walkin訂得唔得? 早排已經見官網冇得訂,但呢度又keep住見有人話訂到
如果AP80 pro 個啲細機 遲吓都加入4.4 我應該會衝部玩吓(有佢既 銅版)2.5位真心唔鼓勵出街時用
2.5mm用下用下斷咗都變咗年經
有出專用既amp,有4.4,推力大勁多
唔該晒 煲多排再研究吓
呢個amp 推唔推到z1r
Intime又出隻新嘢 雅 1480
有無巴打訂左新黑磚
知唔知仲有無得平?
岩岩去sony 門市訂左新黑磚, 佢話仲係第一批
正價?準備去訂
sony 係正價丫
Faudio minor 有冇用家 諗緊買佢定係B3
整體表現如何
一定要試下先 算係重口味野厚聲但唔濛 偏重bass 量冇legend x果啲咁多 質素幾好速度中規中規 人聲有bass果陣會靠後少少 整體順耳唔會尖 分析力一般 主要賣音樂感

整體調音都幾特別 冇乜野似通常啲人一係好鍾意一係兩秒放低

你可以當係中高頻質素幾好basshead iem同一代完全唔同
追番上個post #1000 同 本post #75,你再考慮下要唔要買FAudio minor
唔該晒巴打 不過佢哋兩個都係講緊major 但係上個post1001話minor都唔掂
試完鐘意新磚嗰隻多啲,不過最後都係照入藍井
呢兩隻好大分別㗎喎
我自己都幾鐘意一代既聲底
諗住入多隻玩但仲未決定到邊隻

鳳凰/EXT/Odin/u18s
鳳凰有排排隊
所以有啲卻步
等得黎都退燒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞