[月經] iOS集中討論區 (196) 將推出iOS 15.4正式版 iPhone 12以上支援口罩Face ID

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
AirPods 2 右耳跌左落洗衣機洗,壞左個mic講唔到電話,但係聽到歌 有冇得整定買過3代算
我已經買咗13 pro max
用5G實死啦
博士好耐冇見,你進化左
出rc未 beta 5好食電
佢降頻+用返4G應該好過SE2掛
我就係頂唔順SE2舊電先換機
玩半年左右就開始倒水
SE3玩5G真係勁快玩完
iPhone 8 size用咩CPU都死啦
rap
為咗 Mac mini studio 出7K Apple Studio Display?
7K resolution 咁癲.
請問有冇人遇到Apple pay有我呢個問題?

我加張信用卡(銀聯)落去ApplePay係加到,中途叫我驗證個啲 都冇問題 好順利

之後我去Apple store度買嘢
我揀用Apple pay支付
我冇得揀我啱啱個張卡
咁我咪打過啲卡嘅資料
之後確認晒啲資料冇打錯 ,完全正確
佢就話無法加卡

好困擾請問有冇人知咩事

利申 以上動作在iPad上操作
你係用app買?app好似無得比銀聯
係呀 用App買
即係冇得用apple store買
銀聯好似去retail store先可以用
係, 但打算換13ProMax
去到話無貨
其他電器鋪都係
256GB少咗好多貨,512GB除咗金色大部份都有貨
有冇人知順豐而家話送件有delay
Aos買嘢係咪都會有delay
話唔送上門
會唔會要我哋去順豐站拎
等緊新電話啊
唯有申請張visa or master
或者可以先去買Apple Store 禮品卡再上網用?不過要其他巴打講吓可唔可行
SF爆哂煲最怕佢自取點都要排隊
apple平時用特快
sf寄apple嘢會唔會有得打尖
聽聞而家係last in first out
我有件amazon貨佢話今日派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞