[月經] iOS集中討論區 (196) 將推出iOS 15.4正式版 iPhone 12以上支援口罩Face ID

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
2020 M1
2021 M1 pro max
2022 M1 ultra

仲有一粒未出

我知apple中意慢慢build up 產品綫
可唔可以一代啲cpu 一年出曬?

我知你同Intel/amd 有得比啦
八仔放係邊唔關事,我最頭第一張都係信用卡

反而我覺得留意下自己有無手痕開住 wallet 隊埋去
ios15個五筆英文係唔係一定要用qwerty無其他option?
大家用開五筆個九宮格英文既有冇其他方法?
好用過at, 唔易花
用 iPhone 會經常有問題,之前出面有個 post 就係討論呢個問題,然後兒登仔話係用家問題
我將 8仔搬落 Apple Watch 就順利好多,冇再試過彈張信用卡,不過係搭巴士有時會 fail, 即刻拍多次又 okay
就嚟變秒經八仔apple pay變信用卡係因為iphone face id unlock試太多次lock咗,要打密碼先unlock返,建議用八仔apple pay之前可以unlock部電話一次,就應該會用到
我睇中藍色不過睇埋實物再決定,紫色同mini 6一樣
iPhone 8 鏡頭
呢個bug好似好耐
15開始就已經開始有
9成係 faceid fail 走去嘟,用家問題
15.4之前用唔到Face ID,用家問題
有人準備買ipad air心大心細
想問Tap n go 買唔買到gift card?
上次得
有邊今晚會訂SE3/Air5
On lun9 apple
Apple store話無walk in買
Online store又入唔到
今日全日無iPhone賣
智障高層

有咩預訂iphone?
iphone se3
ipad air 5

唔知mac studio係咪今晚
應該好多4月先訂
到時又唔俾用gift card
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞