[月經] iOS集中討論區 (196) 將推出iOS 15.4正式版 iPhone 12以上支援口罩Face ID

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
呢個ios 既13 pro用用下好似以前部8 plus咁chur電唯一既係13 pro個spec都仲叫頂到
15.4 RC
PS App
朋友上線冇收到通知,reinstall 都係咁。
有冇人情況一樣?
戴緊kf94
15.4 face id with mask唔太認到
反而外科口罩就認得好快
我意思pro max嘅重量幾乎等於pro加個細尿袋

用pro可以有彈性,正常夠用一日(其實無問題)就可以輕便一日唔洗帶尿袋。
有冇人呢期用過Apple watch個「快速更換」?
呢期啲物流咁樣會唔會慢好多/勁多阻滯?
真。核電王
下午3點用到第二朝9點仲有4x%
師兄會打機定碌ig嗰啲?
只要唔係長用5G
真係核電
用5G就變返普通電
Citibank 個app真係打算等15.4出左
然後比客屌用唔到既時候先肯update?
Air 5 藍色
完全用唔到
通常個app 會submit 定, 15.4 live 嗰刻就會有

所以唔會俾人投訴
我試過幾次上巴士之前專登unlock左部iPhone入左homescreen
拍咪去咪一樣出信用卡
乜柒特快交通卡都開晒
由iPhone 11到13pro都間唔中遇到呢個問題
原因一定只係「用家問題」或者unlock fail囉
我自己經驗真係唔關un唔unlock事
反而留意到平時搭開個地鐵站某幾部閘機係特別容易出現呢個問題
Citibank真係最撚廢銀行
有冇得set shortcut或者automation係可以離開某地方就轉做唔show notification preview

好似搵晒都唔見類似command
佢個app硬係lag lag地咁
反應好慢,tap 一下要等兩秒先有反應
Ios 15.4 RC
呢到有冇巴打買左se3
又係台灣巴
做咩成日補住我
咁岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞