[月經] iOS集中討論區 (196) 將推出iOS 15.4正式版 iPhone 12以上支援口罩Face ID

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
Citi個app神神地 (beta)

琴日有更新仲以為加入咗support 15.4, citi由beta 1 開始就神神哋
HK no IT
Citi似乎要等正式版先肯fix
搞到要iPad裝app用住先
呢排個iCloud Safari神神地,唔識跟返所有機書籤次序,要熄iCloud Safari從iPhone刪除再開先得

上Apple system status又正常
Performance 姐係有m1 pro
想睇Mac mini新樣靚唔靚
坦巴Post咗13" MacBook Pro M2 Spec流出,無TouchBar

BTW 無錢買
唔駛爭
一個屈single core
一個屈multi core
m2 應該唔會勁過 m1 pro/max?
見到
唔知收$1499會唔會升級咗野
不過蘋果大可以淨係改個mon
然後永續8GB + 256
Safari 啲 iCloud functions 神咗好耐啦
Frequently Visited Sites 都係完全唔 work
M1同m1pro/max中間啦
啱啱訓醒就有好消息
唔急㗎,三月發佈四月出。
se3
我部iPhone 8想換好耐
SE2 1599 有生之年會唔會見到除咗二手
13 pro用5G都叫勉強頂到 se3用5G啲電隨時倒水過mini
通常一更新完就食電
快啲出RC啦頂唔順啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞