[月經] iOS集中討論區 (196) 將推出iOS 15.4正式版 iPhone 12以上支援口罩Face ID

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
最撚伏 iPad
末代30 pin,推唔郁Retina嘅 A5X
出咗半年幾就俾apple出新機取代
因為X個size太好拎
蘋果討論區不嬲好多人唔出聲就負皮,唔準你屌蘋果
最堅固嘅保護層同最堅固嘅玻璃,兩樣野嚟,好似冇咩問題
最多如果SE玻璃堅固過保護層嘅話保護層話自己堅固過所有玻璃嘅形容有問題,但佢寫句野果時未有SE隻最堅固嘅玻璃
ipad 3代真係好伏
15.4 RC 都係好易發熱
幾錢
佢做呢條片真係無鳩謂,又唔係快
鬼影變幻球
很正式
15.4 RC 㩒啲通知開個 app 有啲唔識自己清走埋其他通知
係個別 app 定 15.4 bug?
唔知有冇 1999
香港啲有雙實體sim糟既iphone 仲有無得用esim功能?
屌 部13突然之間咩app都無反應
又lock screen唔到 開相機又無反應 又強制reboot唔到
得開電筒有反應 大家有冇方法
大細聲再長按lock都唔得嘅話
我諗要由佢放到冇電再叉返著
唔知有冇人問過 ..
新版安心 嘟code 果陣會有聲
如果係聽緊歌 果下嘟code 聲會暫停咗首歌
嘟完之後唔會繼續播歌
有冇方法可以解決?或者熄咗果下嘟聲 ?

明明安心個權限乜都比我熄晒
我最後要dfu mode熄機
跟住再叉返著先開到機
我未更新15.4 唔知係唔係系統炒炒地。。。
air 2 > air 3 都隔左幾年
跟住air 3 > air 4 隔年幾 (redesign)
air4 > air 5 呢個upgrade 覺得有啲怪
對想買air 既黎講係幾好,m1 + 8gb ram
但比到咁勁,個定位又好怪
air5俾到咁勁
多數係鋪路俾pro 11大幅升級(順便加價)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞