[月經] iOS集中討論區 (196) 將推出iOS 15.4正式版 iPhone 12以上支援口罩Face ID

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
set bypass disney+ 唔得?
即係點?巴打可唔可以講多啲?
air4 同 air5 係咪相隔最短既更新
我都覺得佢啱啱cut細咗冇咁快又轉
起碼屌多二代掛
除非佢轉死性pro系列用新design
普通14繼續用而家嗰個design
屌我無錢換機啦
sor 我啱啱禁入ipad發現無得較某啲app避開唔用vpn

我記得以前有得較,可能記錯第二部。正常响setting - vpn setting 裡面有得揀bypasser
見到部SE寫toughest glass in a Smartphone
咁ceramic shield 又係toughest
但SE又無用Ceramic shield
咁有冇違反商品說明條例
"陶瓷晶體護面
堅固勝過所有智能電話玻璃"
直接去門市買就得
點解咁講?
最近iPhone iPad同Macbook都會間唔中自己開咗do not disturb
一直都冇理,諗住等15.4出咗再睇吓有冇fix返
但係頭先終於搞到miss咗個幾重要嘅message
忍唔住想知究竟係得我有問題定其他人都有事

Apple犯啲咁低級錯誤
Btw,咁都收負評
好彩我揸緊信念部x用到依家用左4年拳換左一次電,我諗14pro個i 字額應該堅朴朴,今年終於可以換機
因為ceramic shield唔係glass
收皮啦
Nplayer $38同$68有咩分別?
我都係4年換電
點解可以忍到咁耐唔換
我雙修用部11都覺得個邊框太粗
結果都係換咗13 pro
無得同大佬The new iPad鬥...new iPad鬥...new iPad鬥...new iPad鬥...
隔咗差唔多年半喎
Air 4係2020年9月發佈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞