|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(47)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

圖都cap埋諗住第時用,
後來發現係假膠

有冇我份

成個post係一堆假膠撚一兩隻狗

D狗係有料自然有人幫手,點知全部D邏輯衰到比人串爆,EQ又差,兩句唔埋就亂叫

老島今次算係咁

出多兩句聲見唔對路又潛
睇得出個post太多假膠

對慣對熟都分到啦
係某一兩隻新會然玩真心姐

來來去去咪又係幾個人
安心院 robato 01749 乜田麻里子
來來去去永遠都中伏既 膠登俠

膠登俠未釣到

後來發現係假膠

有冇我份

D狗係有料自然有人幫手,點知全部D邏輯衰到比人串爆,EQ又差,兩句唔埋就亂叫

老島今次算係咁

出多兩句聲見唔對路又潛

對慣對熟都分到啦

來來去去咪又係幾個人

膠登俠未釣到

佢應該比3生有幸電話滋擾緊

後來發現係假膠

有冇我份

老島今次算係咁

出多兩句聲見唔對路又潛

對慣對熟都分到啦

來來去去咪又係幾個人

膠登俠未釣到

佢應該比3生有幸電話滋擾緊

港行係咪全部都made in chi na?

今時今日有咩唔係made in China

好多電器已經改由越南/印度製,特別係日本牌子
PS+不了
冇PC版唔買
PS+不了
冇PC版唔買

PS+唔是必備架咩
PS+不了
冇PC版唔買

PS+唔是必備架咩

有PSVR,有6隻白金盃 無PS+ 點睇
arms個機械人好有問題
間中爆超必果下成個人俾隻狗個3D DATE強制移位
隻狗前面有障礙物唔識走位或跳過(彩帶女個場睇住隻狗卡住係角位)
有時想行前封人位就俾隻狗阻住 有時想避D攻擊又俾隻狗D怪判定封左我位

隻狗o既用處只係落地踏狗果下有無敵時間同埋2段跳
PS+不了
冇PC版唔買

PS+唔是必備架咩

我因為FIFA結果年年買PLUS
一接docking tv mode hang左
係咪要整

聽講有批機有問題

自己友
PS+不了
冇PC版唔買

PS+唔是必備架咩

我因為FIFA結果年年買PLUS

DS要連機,唔買+唔得

好多電器已經改由越南/印度製,特別係日本牌子

日本好似馬來西亞多d
南韓就越南多d

馬拉 泰國 越南qc真係好好多
至少耐用過大陸
http://gamer.vjmedia.com.hk/24482/mhfans_must_play/
係咪依度D人寫架

呢個成日追住D真MH粉黎串
之前都有幾次
http://gamer.vjmedia.com.hk/24482/mhfans_must_play/
係咪依度D人寫架

Psp有捕獲任咩?
非Playstation MH不玩,MHFO呃錢不玩
最On9 就係以為食肉食藥硬直大到傻都算,仲要舉起手好似飲完奧樂密C 咁精神,依家咁樣可以一路行一路食仲可以中途CUT先合邏輯,你玩住手機GAME都可以睇紅綠燈過馬路啦,食食下停有咩好嘈?

cut 撚哂d野仲比gk blog吹奏做真mh
真係得啖笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞