|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(47)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
屌,早知用幾皮入番堆百記,加廿蚊水腳放番出去
見倒fb炒狗都作嘔
屌,早知用幾皮入番堆百記,加廿蚊水腳放番出去
見倒fb炒狗都作嘔

On9仔回錯post
求救
有朋友個網絡出現問題
打孖車online 會出現error code2618-0516

上網google 過係話因為個router 問題
可能個router 係NAT type,
請問應該點解決好呀?
因我同我朋友都唔熟d 電腦野

屋企
咩網絡商

同問 一直都連唔到 搞左2日都係唔得

你幅圖係比人睇架

等我放隻木木梟出嚟幫手睇
求救
有朋友個網絡出現問題
打孖車online 會出現error code2618-0516

請問應該點解決好呀?

屋企
咩網絡商

你幅圖係比人睇架

呢個角度唔知做乜鳩
想問下顯示電量個bug導致叉電叉唔到上去,係咪搵老任保養都唔會整??

有時臨瞓前開始叉,瞓醒部機發熱,開機發現叉唔到電,驚火燭
想問下顯示電量個bug導致叉電叉唔到上去,係咪搵老任保養都唔會整??

sleep mode充
Issac兩個人玩好唔好玩?
諗住一陣出去買

ok 難玩 運game

我W1個5關都過唔到

Issac我電腦玩玩左五六十個鐘 。到而家都仲玩緊

sleep mode充

sleep mode/ 閂機都試過叉唔到上去

sleep mode充

實際用呢

sleep mode充

實際用呢

實際用冇乜問題,有時重開幾分鐘又會變返100%,只係(佢顯示)叉唔到上去果陣部機會持續發熱,應該係佢唔識停。。。
諗住一陣出去買

ok 難玩 運game

我W1個5關都過唔到

單人?

sleep mode充

實際用呢

實際用冇乜問題,有時重開幾分鐘又會變返100%,只係(佢顯示)叉唔到上去果陣部機會持續發熱,應該係佢唔識停。。。

搞到我而家叉電要成日mon住,叉唔郁就重新開機,拆joycon亂咁試

sleep mode充

實際用呢

搞到我而家叉電要成日mon住,叉唔郁就重新開機,拆joycon亂咁試

係咪拎去老任睇下會好d
求救
有朋友個網絡出現問題

請問應該點解決好呀?

屋企
咩網絡商

你幅圖係比人睇架

呢個角度唔知做乜鳩

影得好有未來感
諗住一陣出去買

ok 難玩 運game

我W1個5關都過唔到

單人?

pc issac 玩家 玩咗300幾個鐘都仲玩緊

unlock曬啲item都要搞好耐
購買 Overcooked
夏日特賣!特惠截止於 07 月 6 日

-50%HK$ 99.00
HK$ 49.50

垃圾steam sever 驚都買唔到

playerumknlwn's battlegrounds係唔係唔會有得平

難d 咁多人玩 等啦

Nier得7折
雖然都好平

琴晚入左未玩 但係聽人講話PC 版好似好多bug

HK$ 49.50

playerumknlwn's battlegrounds係唔係唔會有得平

難d 咁多人玩 等啦

Nier得7折
雖然都好平

Nier有pc版? 想入添
求救
有朋友個網絡出現問題

請問應該點解決好呀?

屋企
咩網絡商

你幅圖係比人睇架

呢個角度唔知做乜鳩

影得好有未來感

側頭貓表示睇唔到

HK$ 49.50

難d 咁多人玩 等啦

Nier得7折
雖然都好平

Nier有pc版? 想入添

Steam 賣緊$300
香港人製造 有switch版
https://www.youtube.com/watch?v=cUL6o9pzcyw

天地之吞食咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞