|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(47)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
https://youtu.be/8xguvQrd9Gc
Wii3
300$psp

其實係一部可以兼容VITA TV o既PS VITA
Wii3
300$psp

其實係一部可以兼容VITA TV o既PS VITA

PS Vii U 電子垃圾
pepper lunch 黑椒牛肉飯+汽水 $39
好好食

咩事...
不過話說今日the one 食咗個新野 pepper lunch 嘅蟹黃醬雞肉元貝飯超正

因為屋企樓下開左間加藤屋, 個鐵板牛肉飯好難食
而我又第一次食pepper lunch, 所以覺得好好食

第一次食 坐左幾耐
假膠POST開太密
依家係遊戲台真係要認名

救命,我有時真係分唔到邊個係假膠邊個係真心

圖都cap埋諗住第時用,
後來發現係假膠

有冇我份

成個post係一堆假膠撚一兩隻狗

D狗係有料自然有人幫手,點知全部D邏輯衰到比人串爆,EQ又差,兩句唔埋就亂叫

老島今次算係咁

出多兩句聲見唔對路又潛
睇得出個post太多假膠

對慣對熟都分到啦
係某一兩隻新會然玩真心姐

來來去去咪又係幾個人
安心院 robato 01749 乜田麻里子
來來去去永遠都中伏既 膠登俠

膠登俠未釣到

佢應該比3生有幸電話滋擾緊

好想瘋狂打電話

出多兩句聲見唔對路又潛
睇得出個post太多假膠

對慣對熟都分到啦
係某一兩隻新會然玩真心姐

來來去去咪又係幾個人
安心院 robato 01749 乜田麻里子
來來去去永遠都中伏既 膠登俠

膠登俠未釣到

佢應該比3生有幸電話滋擾緊

好想瘋狂打電話

, 又撚狗咁撚膠登俠小心佢發癲
假膠POST開太密

密到我開始諗係咪真係有人反switch
假膠POST開太密

密到我開始諗係咪真係有人反switch

一路都有人反
但果班友唔會主動開post
佢地見個post好似有知音就會講2句附和
Wii3
300$psp

Zelda the hero of hyrule
話時話XX同究極日月公布完好似無晒消息咁
出個試玩或者新圖新片畀人睇下都好吖
好想拎空戰盾斧出去打龍
好想拎空戰盾斧出去打龍

邊有咁早出
好想拎空戰盾斧出去打龍

邊有咁早出

xx都就發售啦
好想拎空戰盾斧出去打龍

邊有咁早出

xx都就發售啦

2個月喎
好想拎空戰盾斧出去打龍

邊有咁早出

xx都就發售啦

2個月喎

講真,無新元素嘅話有乜好介紹。
好想拎空戰盾斧出去打龍

邊有咁早出

xx都就發售啦

2個月喎

講真,無新元素嘅話有乜好介紹。

3GHD果時好似都冇DEMO
要玩既玩住3DS DEMO先
維修book到6 號
個姐姐話多數客人打上嚟都係呢個問題
好想拎空戰盾斧出去打龍

同3ds一樣
有乜要介紹
隻oceanhorn就出, 好唔好玩?

其實係咪手機58蚊嗰隻?

其實係咪手機58蚊嗰隻?

未玩過, 唔知
見佢玩法有D似Zelda

呢隻我就唔買
之前電腦版賣1蚊美金
SWTICH梗係買D獨佔GAME
除非你真係成日會出街玩

呢隻我就唔買
之前電腦版賣1蚊美金
除非你真係成日會出街玩

呢隻我就唔買
之前電腦版賣1蚊美金
除非你真係成日會出街玩

呢隻係咪山寨zelda
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞