|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(47)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

點解咁講

第1再攞第1機會極大
因為官方Server問題,
佢斷線當你斷線扣你分,
我用道具系車,
人地抽到反先道具80%,
我抽到垃圾道具80%

電腦抽選賽道,
80%放頭優先

如果雙道具抽到2個coins o既話,
可以放低手掣了,
因為Server error

任記 server 只做 matchmaking 同埋計分
比賽係各自 p2p 互連
所以唔關 server 事

我online二千分 同場有個二萬八分

如果講計分,
其實係對個場嘅其他人有利,
反而對二萬八果個不利

一早就屌隻game玩運

單機就狂派藍龜,網連就幾場先派

第1再攞第1機會極大
因為官方Server問題,
佢斷線當你斷線扣你分,
我用道具系車,
人地抽到反先道具80%,
我抽到垃圾道具80%

電腦抽選賽道,
80%放頭優先

可以放低手掣了,

如果講計分,
反而對二萬八果個不利

一早就屌隻game玩運

單機一場試過幾多藍?

試過三個中 第四個過終點先到

200cc 可能時間短 未試過超過三個

可以放低手掣了,

如果講計分,
反而對二萬八果個不利

一早就屌隻game玩運

單機一場試過幾多藍?

起碼兩個
想問係咪話Splatoon2 個祭典 mode 係限區? 日版Game得日文,歐美版先有英文?
咁港版會係日版定美版黎?

港版多數日,fest多數跟acc排

咁即係可以買美版英文玩日區內容?
想問係咪話Splatoon2 個祭典 mode 係限區? 日版Game得日文,歐美版先有英文?
咁港版會係日版定美版黎?

港版多數日,fest多數跟acc排

咁即係可以買美版英文玩日區內容?

要出左先知
http://live2.nicovideo.jp/watch/lv298834330?ref=grel
21:30
電人戰隊介紹arms
有高橋名人出演
有冇咩case 可以放多對joy con?

可以放低手掣了,

如果講計分,
反而對二萬八果個不利

一早就屌隻game玩運

單機一場試過幾多藍?

起碼兩個

仲有,有無人留意到,
網戰無左個地圖

可以放低手掣了,

如果講計分,
反而對二萬八果個不利

一早就屌隻game玩運

單機一場試過幾多藍?

起碼兩個

仲有,有無人留意到,
網戰無左個地圖

你唔小心關左
[認真文非釣魚]就算Switch賣得幾好,都唔影響任天堂係垃圾呢個事實
https://lihkg.com/thread/293799/page/1?ref=web

可以放低手掣了,

如果講計分,
反而對二萬八果個不利

一早就屌隻game玩運

單機一場試過幾多藍?

起碼兩個

仲有,有無人留意到,
網戰無左個地圖

你唔小心關左

屌,自
可能old news. 我發現而家update 左3.0後 個wifi 好左 睇來解決埋連線問題?
可能old news. 我發現而家update 左3.0後 個wifi 好左 睇來解決埋連線問題?

改左表示方法 舉例原本強度要70%先有3格 3.0改為60%就3格

仲有黑白悼念模式添
[認真文非釣魚]就算Switch賣得幾好,都唔影響任天堂係垃圾呢個事實
https://lihkg.com/thread/293799/page/1?ref=web

你好悶呀

你好悶呀

全部真心話

你好悶呀

全部真心話

其實中
但睇到ps vita個到就覺得 屌

改左表示方法 舉例原本強度要70%先有3格 3.0改為60%就3格

但係我要行到係正隔離先3格...

兩格都斷線

但係我要行到係正隔離先3格...

兩格都斷線

電子垃圾野你識條鐵咩
利申:為左件垃圾洗左1000銀換router
docked mode hang 機個問題有冇人拍過片/可以拍片黎睇下?

同埋日本係咪仲係完全冇人講過有咁嘅問題?
docked mode hang 機個問題有冇人拍過片/可以拍片黎睇下?

知唔知點解日本買機要成千人抽十部
香港就有錢就有貨

香港就有錢就有貨

因為港任維修部太得閒,
所以要特登拎啲壞機出黎賣等多啲人上去港任換機?

香港就有錢就有貨

因為港任維修部太得閒,

因為日本啲壞機運哂黎香港包過比任豚買

香港就有錢就有貨

因為港任維修部太得閒,

因為日本啲壞機運哂黎香港包過比任豚買

咪傻啦,知道係壞機仲點會運返過黎俾人買
又要搵人喺港任換機俾啲客,又要處理啲回收返黎嘅壞機
淨係物流都蝕死
屌佢老尾,唔係桃公主就係wii礦山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞