|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(47)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
隻oceanhorn就出, 好唔好玩?

呢隻我就唔買
之前電腦版賣1蚊美金
SWTICH梗係買D獨佔GAME
除非你真係成日會出街玩

呢隻係咪山寨zelda

有冇人玩過just dance 2017
單joy con係咪一隻手郁都得

咁你係為咗呃隻 game 定係享受遊戲

呢隻我就唔買
之前電腦版賣1蚊美金
除非你真係成日會出街玩

呢隻係咪山寨zelda

唔知定價幾多, 如果唔係貴可能會玩下
反正無game玩

咁你係為咗呃隻 game 定係享受遊戲

想個體驗好D
心郁想買部switch
油尖旺邊到出機好
但係對上部機已經係gameboy 唔知啲game 而家仲啱唔啱玩
心郁想買部switch
油尖旺邊到出機好
但係對上部機已經係gameboy 唔知啲game 而家仲啱唔啱玩

巴打你同我一樣,我對上部機又係GB
心郁想買部switch
油尖旺邊到出機好

咁你買咗未
因為我好少時間喺屋企 所以先諗住買
心郁想買部switch
油尖旺邊到出機好

咁你買咗未

買咗
心郁想買部switch
油尖旺邊到出機好

咁你買咗未

買咗

https://lihkg.com/t/286963/16?post=8ffa145178e77287c7e56d2ec3edd355fe63606a&highlight=1原因
心郁想買部switch
油尖旺邊到出機好

望吓game list咪知

呢隻我就唔買
之前電腦版賣1蚊美金
除非你真係成日會出街玩

呢隻係咪山寨zelda

反正無game玩

買shovel knight 好過,玩到停唔到
心郁想買部switch
油尖旺邊到出機好

咁你買咗未

買咗

https://lihkg.com/t/286963/16?post=8ffa145178e77287c7e56d2ec3edd355fe63606a&highlight=1原因

毒撚一個人打機多 睇嚟唔啱我
心郁想買部switch
油尖旺邊到出機好

咁你買咗未

買咗

有網連,不過都係睇你想玩咩game既姐

呢隻我就唔買
之前電腦版賣1蚊美金
除非你真係成日會出街玩

呢隻係咪山寨zelda

反正無game玩

我都有諗過買呢隻或者Issac
偽SaGa出左未?
今日出門前差滿SWITCH 100%

之後關機放落保護套

一個鐘後開返得38% 電

有冇人都試過咁樣大跳電

都唔知咩事

呢隻我就唔買
之前電腦版賣1蚊美金
除非你真係成日會出街玩

呢隻係咪山寨zelda

反正無game玩

我都有諗過買呢隻或者Issac

shovel knight好玩d定burst好玩d
心郁想買部switch
油尖旺邊到出機好

咁你買咗未

買咗

Zelda,Super Mario Odyssey同嗰隻無雙都有興趣
但係咁多party game 好似唔啱我

咁你買咗未

買咗

Zelda,Super Mario Odyssey同嗰隻無雙都有興趣
但係咁多party game 好似唔啱我

Party game可以不買,我都無買1.2switch
今日出門前差滿SWITCH 100%

之後關機放落保護套

一個鐘後開返得38% 電

有冇人都試過咁樣大跳電

都唔知咩事

哇咁你部野都幾大鍋喔

SLEEP MODE定POWER OFF差滿?
其實我一直等緊一個會員三修屌柒哂D垃圾索任
香港係咪真係冇人玩XBOX One
其實我一直等緊一個會員三修屌柒哂D垃圾索任
香港係咪真係冇人玩XBOX One

唔好釣今xx入黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞