|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(47)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
屌呀,仲有無雙呀!!!!!!!!!!!
可能old news. 我發現而家update 左3.0後 個wifi 好左 睇來解決埋連線問題?

我wifi收到兩格,但係入arms場online唔到,係咪arms都有更新我唔知?

what error?
喺 reddit 話香港版 switch 有問題嘅係邊位?

係咪真係想少啲遊客買機噤返低個炒價

你咪 on9,睇英文嘅遊客佔得 0.幾% 呀
係都支那人多啲啦
9月真係仆街
2隻跑馬+足球+玩具+Poke拳

籃球唔喺有2K18咩 我等緊wor

咪話9月有玩具

係都支那人多啲啦

屌咁仲唔拿林搵個內地討論區叫人唔好落嚟香港買 switch

係都支那人多啲啦

屌咁仲唔拿林搵個內地討論區叫人唔好落嚟香港買 switch

你咪去囉
9月真係仆街

咪話9月有玩具

WP PASS啦 又係更新data當一集
9月ns玩騎馬poke拳夠晒
不過作為雙修黨仲有winning同new everybody's golf
9月真係仆街

咪話9月有玩具

WP PASS啦 又係更新data當一集
9月ns玩騎馬poke拳夠晒
不過作為雙修黨仲有winning同new everybody's golf

我未玩過
呢隻無所謂 希望爭取到龍珠fighter z落ns

機會應該唔細
FB gp private左,無得睇笑話

咩gp

買賣gp,之前好多on9 post架

9月真係仆街

想問除左champion jockey之外仲有邊隻跑馬?
無知一問飛機上可唔可以帶switch

又真係幾無知下

由某幾個國家 (中東) 飛去美國嘅話唔得 (詳情自己搵,唔包括香港)
http://www.imagineer.co.jp/news/news.php?id=1175
~Nintendo Switch™ 向けに、第1弾タイトルの開発を開始~
イマジニア株式会社

SWITCH 徽章戰士
https://www.amazon.com/dp/B01MU9VUKN/ref=cm_sw_r_cp_dp_T2_vK9szbF8YJ8B7
Xenoblade Chronicles 2
This item will be released on December 29, 2017.

老任痴能左線真係每月1 正game, 你叫d 任豚點打得曬

11月有咩

話說nba 2k18係咪都係9月 冇點聽過d消息

上面講左skyrim....唔知算唔算

明顯就日本人年末年始大假
唔知夠唔夠貨派

自己睇一次
https://youtu.be/vvaQENG7lBI

自己睇一次
https://youtu.be/vvaQENG7lBI

應該比handcarry掛
9月真係仆街

winning post 8 2017
兩隻有所謂既連動
9月真係仆街

winning post 8 2017
兩隻有所謂既連動

仲有隻同一日出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞