|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(47)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
switch MHXX有試玩版

幾時有得dl?
太耐冇玩3ds差d唔記得隻光輝唔知乜春就黎出
太耐冇玩3ds差d唔記得隻光輝唔知乜春就黎出

啲畫面好懷舊,睇黎都係買返去擺唔會點玩
switch MHXX有試玩版

3ds
有料體驗版

買一隻game要12000yen,
回到超任年代
起哂格
起哂格

好大霧
終於可以落船喇 頭先係唔係話有試玩版?
想問下呢 遊戲嘅save係跟機定跟account?
如果我有兩部機 兩個save有無得同步?
即係我A機玩到checkpoint save咗之後用B機會唔玩開到同一個位
因為想買多部機玩
即係我A機玩到checkpoint save咗之後用B機會唔玩開到同一個位
因為想買多部機玩

跟機
話說可以earn d 點數去shop買嘢 局限於買實體game

多謝分享

有無教學

主界面個新消息到有教

d point可以用後買野
話說可以earn d 點數去shop買嘢 局限於買實體game

多謝分享

有無教學

主界面個新消息到有教

直接去咗shop到當錢咁洗

即係實體 加 dl版 先可以earn ?
因為想買多部機玩

點解要兩部

多謝分享

有無教學

主界面個新消息到有教

dl版唔得 只限實體

有無教學

主界面個新消息到有教

dl版唔得 只限實體

新架 之前好似無

主界面個新消息到有教

dl版唔得 只限實體

新架 之前好似無

之前都見到,不過之前earn唔到。
btw d point有咩用?
DQ 11 DIRECT大爆死

多謝分享

有無教學

主界面個新消息到有教

dl版唔得 只限實體

eshop買dl版一樣有coins,咩無coin
因為想買多部機玩

點解要兩部

因為一部我家姐送咗畀男朋友
我就諗住同家姐夾份買一部 咁佢喺兩邊都有得玩
想問1手Zelda 幾錢
有間鋪開我430係咪好貴

太古有間賣成480$

多謝分享

有無教學

主界面個新消息到有教

dl版唔得 只限實體

eshop買dl版一樣有coins,咩無coin

點解我見到 only card version

會自動加入買game個ac, 另外係多過實體game幾倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞