|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(47)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
其實我一直等緊一個會員三修屌柒哂D垃圾索任
香港係咪真係冇人玩XBOX One

唔好釣今xx入黎啦

只有軟記可以解決遊戲台既大戰風氣

唔好釣今xx入黎啦

釣左成兩日都唔見佢
應該dayoff

咁你買咗未
因為我好少時間喺屋企 所以先諗住買

買咗

https://lihkg.com/t/286963/16?post=8ffa145178e77287c7e56d2ec3edd355fe63606a&highlight=1原因

毒撚一個人打機多 睇嚟唔啱我

有網連,不過都係睇你想玩咩game既姐

Zelda,Super Mario Odyssey同嗰隻無雙都有興趣
但係咁多party game 好似唔啱我

Party game可以不買,我都無買1.2switch

咁邊到出機好
今日出門前差滿SWITCH 100%

之後關機放落保護套

一個鐘後開返得38% 電

有冇人都試過咁樣大跳電

都唔知咩事

哇咁你部野都幾大鍋喔

SLEEP MODE定POWER OFF差滿?

power off有bug, 試下係咪照玩到3個鐘先

之後關機放落保護套

有冇人都試過咁樣大跳電

都唔知咩事

哇咁你部野都幾大鍋喔

差緊電個時部機一定係sleep mode

之後關機放落保護套

有冇人都試過咁樣大跳電

都唔知咩事

哇咁你部野都幾大鍋喔

個電量顯示有bug

之後關機放落保護套

有冇人都試過咁樣大跳電

都唔知咩事

哇咁你部野都幾大鍋喔

個電量顯示有bug

試下唔好關機

之後關機放落保護套

有冇人都試過咁樣大跳電

都唔知咩事

哇咁你部野都幾大鍋喔

Sleep mode

我都係第一次試,之前都無呢個情況。

唔知關唔關尋日更新完事

我睇多2日睇下會唔會仲有呢個問題先
坂口博信氏が率いるミストウォーカーの新作タイトルのトレイラーが6月22日に公開
坂口博信氏が率いるミストウォーカーの新作タイトルのトレイラーが6月22日に公開

咩黎

應該係Terra Battle 2

咩黎

出隻last story 2 都夠J

會直接比銷量圖收皮
佢地繼續圍爐北美市場算

會直接比銷量圖收皮
佢地繼續圍爐北美市場算

我識得有人買齊
佢除左打隻deadrasing 之後就長期封印....
咩「唔中意隨意換裝咪唔好換」同「唔中意咪移民囉」根本冇分別

咩黎

出隻失落奧德塞啦

咩黎

出隻失落奧德塞啦

玩住渠王奧德賽先

會直接比銷量圖收皮
佢地繼續圍爐北美市場算

我得PS4 ,NS, 360算唔算3修

會直接比銷量圖收皮
佢地繼續圍爐北美市場算

我得PS4 ,NS, 360算唔算3修

得xbox唔係呢一代 你又令某人中槍啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞