|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(47)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
帶左返工比同事玩 佢地玩arms 1打1
每人用一隻手玩係乜玩法

佢地四個 一個人用一隻制
卡比yoshi應該年頭出到

屌佢真係一個月一隻,買撚死人咩

根本無時間清game

出埋孖卡splatoon呢d 咁撚襟玩既game

Switch版
每人用一隻手玩係乜玩法

HEHE嘅玩法
每人用一隻手玩係乜玩法

HEHE嘅玩法

二人三手
部機先幾千蚊學人講將來
唔講以為部機要黎玩過世

其實真係好小學G...屌嚟屌去都係講緊2,3千蚊部機
人哋玩車,玩模型,果D閒閒哋幾千一個月..

養車真係一個月一部ps4pro

根本無時間清game

Switch版

我已經save 好個wishlist 等佢summer sale
每人用一隻手玩係乜玩法

佢地四個 一個人用一隻制

可唔可以兩個人每人兩制
每人用一隻手玩係乜玩法

你是基佬🌼
其實任記出兩用機我唔覺得教緊sony
首先任記一直唔係同sony same market 老實講 要畫面 唔會揀佢 要多媒體唔揀佢 加上switch 將會分日美版同server 換句話 重回nds舊路 sony係gobal server 你會點揀
switch係合家歡 係wii已印證 ps4一樣流動到 sony 電話 or iphone remote app or psv or windows or mac osx 可以出街打ps4 我真係諗唔到手提機switch 有幾出眾 當年wii出機一樣炒double 最後wik就頽勢不止 無人問津 任天堂好多野都係咁nds 都係 任記出機好特別 有唔小回響 但唔能夠有持續力 今日依然有人買ps4 你估他朝數年後有人買switch 你未免睇得任記太高啦 佢旗下game 其實唔多 如果講game商願意發展平台 一定唔係任天堂首選 加上佢既game唔小有佢背後支持 pkm mario 星之卡比 明星大亂鬥
但k廠 ub廠 c廠 se 冇間投放錢落去造佢既game
switch 太多缺點冇人講 單單電話講緊qhd年代 佢d game連百分百fhd都做唔到 我見唔到佢優勢有幾大 任記只係食老本game 同一d新idea吸引你買 唔係有d新作品令你感到吸引
呢刻買switch 可以話show off用 實際d 我見個唔打機 對game冇認識既同事買咗部返黎就當自己專家咁同大家講game 笑咗 就算c廠有出mh畀佢 ps4果隻mhw仲吸引
今時今日ps係講online 平台
佢仲講緊單機 重要唔係sell 畫面 我只想睇到任記既自信 見唔到奆將來

2005年尾至2006年,NDS已經有Wifi網戰,果陣PSP都仲未有AD-HOC PARTY
竟然會有人睇哂
其實任記出兩用機我唔覺得教緊sony
首先任記一直唔係同sony same market 老實講 要畫面 唔會揀佢 要多媒體唔揀佢 加上switch 將會分日美版同server 換句話 重回nds舊路 sony係gobal server 你會點揀
switch係合家歡 係wii已印證 ps4一樣流動到 sony 電話 or iphone remote app or psv or windows or mac osx 可以出街打ps4 我真係諗唔到手提機switch 有幾出眾 當年wii出機一樣炒double 最後wik就頽勢不止 無人問津 任天堂好多野都係咁nds 都係 任記出機好特別 有唔小回響 但唔能夠有持續力 今日依然有人買ps4 你估他朝數年後有人買switch 你未免睇得任記太高啦 佢旗下game 其實唔多 如果講game商願意發展平台 一定唔係任天堂首選 加上佢既game唔小有佢背後支持 pkm mario 星之卡比 明星大亂鬥
但k廠 ub廠 c廠 se 冇間投放錢落去造佢既game
switch 太多缺點冇人講 單單電話講緊qhd年代 佢d game連百分百fhd都做唔到 我見唔到佢優勢有幾大 任記只係食老本game 同一d新idea吸引你買 唔係有d新作品令你感到吸引
呢刻買switch 可以話show off用 實際d 我見個唔打機 對game冇認識既同事買咗部返黎就當自己專家咁同大家講game 笑咗 就算c廠有出mh畀佢 ps4果隻mhw仲吸引
今時今日ps係講online 平台
佢仲講緊單機 重要唔係sell 畫面 我只想睇到任記既自信 見唔到奆將來

2005年尾至2006年,NDS已經有Wifi網戰,果陣PSP都仲未有AD-HOC PARTY

switch都已經學緊psn咁樣行仲點分ser
竟然會有人睇哂

竟然有假膠長文,無野係無可能
竟然會有人睇哂

我都有睇晒架
竟然會有人睇哂

既然有假膠長文,無野係無可能
Nintendo talks having cross-play on Switch, “trying to be more flexible as a company”
最近依批機嘅 tv mode 問題有冇人拍過片?
想喺 reddit 開 post 睇下班任豚咩反應

根本無時間清game

Switch版

我已經save 好個wishlist 等佢summer sale

等緊彈丸V3

根本無時間清game

Switch版

等緊彈丸V3

V3 呢............

根本無時間清game

Switch版

等緊彈丸V3

V3 呢............

9月出
Btw一問 eshop買game 日/美係咪無分別? 除左價錢
Ps想買puyopuyo 但日shop貴成舊
Btw一問 eshop買game 日/美係咪無分別? 除左價錢

語言唔同
save唔同

語言唔同
save唔同

如果喺US 買完game轉返JP 有冇影響

根本無時間清game

依樣真
玩緊孖車之後朋友推左我落綠帽坑之後再發現ARMS好鬼好玩
好快就出新GAME真係頂佢咩
聽講PS4"就"出MHW希望佢地等到啦

根本無時間清game

依樣真
玩緊孖車之後朋友推左我落綠帽坑之後再發現ARMS好鬼好玩
好快就出新GAME真係頂佢咩
聽講PS4"就"出MHW希望佢地等到啦

當初香港班game仲話冇game
任天堂能否力挽狂瀾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞