|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(47)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

龍珠z即將登陸辣殺機

冇人講未來杜拉格斯成為可用角色既

link?

http://wccftech.com/dragon-ball-fighterz-new-character-confirmed/

點join?

唔係同一條link...我呢條係話有大杜用
請願出switch 係另一條

唔怪得揾緊耐都穩唔到 有冇果條啊

https://www.change.org/p/release-dragon-ball-fighterz-for-nintendo-switch?utm_content=petition&utm_medium=email&utm_source=91417&utm_campaign=campaigns_digest&sfmc_tk=SxhFnxwZybVDCUEhLlJZXDF9J%2fZkR0ZJoZdxivHipmQg6mFzp4%2f0oWC24kN6QpLw

龍珠z即將登陸辣殺機

冇人講未來杜拉格斯成為可用角色既

link?

http://wccftech.com/dragon-ball-fighterz-new-character-confirmed/

點join?

唔係同一條link...我呢條係話有大杜用
請願出switch 係另一條

唔怪得揾緊耐都穩唔到 有冇果條啊

https://www.change.org/p/release-dragon-ball-fighterz-for-nintendo-switch?utm_content=petition&utm_medium=email&utm_source=91417&utm_campaign=campaigns_digest&sfmc_tk=SxhFnxwZybVDCUEhLlJZXDF9J%2fZkR0ZJoZdxivHipmQg6mFzp4%2f0oWC24kN6QpLw

有冇話要幾多個人先肯開發ns版本

無,但講到咁成數好高
開post 呀點做野
開post 呀點做野

you
SE:
Switch 版DQ11開發遇到困難

唔好畀我批死PS4 版發售後Switch 版既困難會極速解決晒然後隔幾個月就公布發售日

其實有時覺得跨平台game 對switch 都幾不利
雖然方便帶出街但廠商為了利益最大化肯定PS4 先發售
如果好似魔界戰記咁包晒DLC 比你都還好
但有D好似NBGI隻龍珠XV咁仆街遲出+劣化仲要再買一次DLC 真係好令人反胃
本來買Switch 最期待係龍珠XV
而家PS4 同Switch 版都唔想買
個E3演示詐騙成份太大
開post 呀點做野

you

PSA: RANT: BEWARE:
SE:
Switch 版DQ11開發遇到困難

唔好畀我批死PS4 版發售後Switch 版既困難會極速解決晒然後隔幾個月就公布發售日

其實有時覺得跨平台game 對switch 都幾不利
雖然方便帶出街但廠商為了利益最大化肯定PS4 先發售
如果好似魔界戰記咁包晒DLC 比你都還好
但有D好似NBGI隻龍珠XV咁仆街遲出+劣化仲要再買一次DLC 真係好令人反胃
本來買Switch 最期待係龍珠XV
而家PS4 同Switch 版都唔想買
個E3演示詐騙成份太大

喺買都只會買dbz fight啦 點會買xv啊 仲有 ip dq應該唔會走數啦 話嗮自己野

我買Switch 果時都未公布dbz dight
DQ11

300正評 老任好好反省
邊度買switch平

psv出咗新款
出z fight就正

xv唔買了
alonebb new po
alonebb new po

along bb訓左係我隔離 未起身
任豚開PO未
仲未開,好驚誤中1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞