|Switch/3DS討論|E3情報整合|火紋無雙/MarioOdyssey中文版同步發售|(47)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
[認真文非釣魚]就算Switch賣得幾好,都唔影響任天堂係垃圾呢個事實
https://lihkg.com/thread/293799/page/1?ref=web

你好悶呀

全部真心話

其實中
但睇到ps vita個到就覺得 屌

平時蝦腸得太多,難免最後個下都要蝦一蝦
屌佢老尾,唔係桃公主就係wii礦山

一齊打後手arms減肥算吧啦
FB gp private左,無得睇笑話

咩gp

咩gp

買賣gp,之前好多on9 post架

咩gp

呢排好多撚狗POST果個

點解咁講

第1再攞第1機會極大
因為官方Server問題,
佢斷線當你斷線扣你分,
我用道具系車,
人地抽到反先道具80%,
我抽到垃圾道具80%

電腦抽選賽道,
80%放頭優先

如果雙道具抽到2個coins o既話,
可以放低手掣了,
因為Server error

任記 server 只做 matchmaking 同埋計分
比賽係各自 p2p 互連
所以唔關 server 事

我online二千分 同場有個二萬八分

如果講計分,
其實係對個場嘅其他人有利,
反而對二萬八果個不利

一早就屌隻game玩運

同我走幾轉睇下係咪玩運
docked mode hang 機個問題有冇人拍過片/可以拍片黎睇下?

同埋日本係咪仲係完全冇人講過有咁嘅問題?

知唔知點解日本買機要成千人抽十部
香港就有錢就有貨

因為港任維修部太得閒,
所以要特登拎啲壞機出黎賣等多啲人上去港任換機?

我懷疑係生產線唔同

咩gp

咩gp

有D人比人撚到開新GP

咩gp

on你老母個9呀

咩gp

on你老母個9呀

sorry
4950屌二手西咩玩法
4950屌二手西咩玩法

member左爆出黎咩玩法
4950屌二手西咩玩法

你都唔係屌䦨既喂
4950屌二手西咩玩法

你都唔係屌䦨既喂

二手西有經驗啲,岩初學姐
docked mode hang 機個問題有冇人拍過片/可以拍片黎睇下?

香港就有錢就有貨

因為港任維修部太得閒,

我懷疑係生產線唔同

唔洗懷疑
http://www.imagineer.co.jp/news/news.php?id=1175
~Nintendo Switch™ 向けに、第1弾タイトルの開発を開始~
イマジニア株式会社
咁快update完

香港就有錢就有貨

因為港任維修部太得閒,

我懷疑係生產線唔同

唔洗懷疑

應該唔會唔同,港行係全日版淨係換隻火牛

我覺得有可能係因為運落黎香港最快,所以批貨喺香港出咗事先
之後日任收到貨嗰陣已經知到批機出事,冇即刻拎出街賣,而係搵人再 check 咗先

香港就有錢就有貨

因為港任維修部太得閒,

我懷疑係生產線唔同

唔洗懷疑

應該唔會唔同,港行係全日版淨係換隻火牛

我覺得有可能係因為運落黎香港最快,所以批貨喺香港出咗事先
之後日任收到貨嗰陣已經知批機出事,冇即刻拎出街賣,而係搵人再 check 咗先
https://www.amazon.com/dp/B01MU9VUKN/ref=cm_sw_r_cp_dp_T2_vK9szbF8YJ8B7
Xenoblade Chronicles 2
This item will be released on December 29, 2017.
https://www.amazon.com/dp/B01MU9VUKN/ref=cm_sw_r_cp_dp_T2_vK9szbF8YJ8B7
Xenoblade Chronicles 2
This item will be released on December 29, 2017.

老任痴能左線真係每月1 正game, 你叫d 任豚點打得曬
邊個 game 名叫 ちゃちゃん
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞