投考消防及救護討論區(5)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
24號財仔會係十一月班?定未知

我都想知,24號財仔+1,我估大機會WAITING來
因為頭批同第二批都已經簽完財仔+BC埋or就BC
我地呢批咁遲通知,未必有11班入

我都係24號財仔!
有冇人知救護財仔出哂未

應該出晒嫁啦 呢批都咁遲先收到

我都係24號財仔!

唔好咁講住
我廿四號問下佢地先

好,都係巴打你做到野
btw到而家都唔知谷入面邊個係你

我都係24號財仔!

唔好咁講住
我廿四號問下佢地先

好,都係巴打你做到野

請問點樣入group, thanks!
好想入

今日去交財仔 佢話頭班大部分call哂
我地等收信通知
有一批會係早兩日收財仔,第日就要交
呢批似係掹得入十一月班

廿四號上去簽財仔既就似係WL
有一批會係早兩日收財仔,第日就要交
呢批似係掹得入十一月班

廿四號上去簽財仔既就似係WL

WL即係入唔入到?
有無ching知一般救護WL用唔用得曬?

用得晒,差在等幾耐先入班
可以等足一年

用得晒,差在等幾耐先入班
可以等足一年

Thanks 清

我都係24號財仔!

唔好咁講住
我廿四號問下佢地先

好,都係巴打你做到野

好想入

tg me,me add u
id:dontnotgme

我都係24號財仔!

唔好咁講住
我廿四號問下佢地先

好,都係巴打你做到野

好想入

Pm 左你, thanks!

我都係24號財仔!

唔好咁講住
我廿四號問下佢地先

好,都係巴打你做到野

好想入

Pm 左你, thanks!

求入group! ID:KINKWAN
收到救護財仔
想問咁多位有財仔既ching fib問既野係咪都係圍繞自身既多
想問咁多位有財仔既ching fib問既野係咪都係圍繞自身既多

都唔係既
我自己就部門 時事都有 處境題佔左大部分時間
自身只係輕輕就帶過左
仲有冇谷可以加埋小弟 過咗體能
自己一個溫能傾溫到一頭霧水
買咗能傾書 無奈睇極都唔係太明 覺得好深

tg:khmraymond
求有谷可以收留學多啲嘢
準備好啲
仲有冇谷可以加埋小弟 過咗體能
自己一個溫能傾溫到一頭霧水
買咗能傾書 無奈睇極都唔係太明 覺得好深

tg:khmraymond
求有谷可以收留學多啲嘢
準備好啲

上面自己搵link

都唔係既
自身只係輕輕就帶過左

你係wl定第一班ching

都唔係既
自身只係輕輕就帶過左

WL咋應該

都唔係既
自身只係輕輕就帶過左

WL咋應該

WL+1
我就問自身多
自身佔45% (狂追問,屌打我又話想做,但點解無車牌無急救牌等等)
處境題40%(都係答完狂加情節,講到情況好離譜好誇張咁逼問,逼到我入死角口啞啞)
時事10% (好簡單既兩題,直接問局長,咩局負責乜乜乜)
部門知識 5% (只問左一題,舊年救護總去車數)

都唔係既
自身只係輕輕就帶過左

WL咋應該

WL+1
我就問自身多
自身佔45% (狂追問,屌打我又話想做,但點解無車牌無急救牌等等)
處境題40%(都係答完狂加情節,講到情況好離譜好誇張咁逼問,逼到我入死角口啞啞)
時事10% (好簡單既兩題,直接問局長,咩局負責乜乜乜)
部門知識 5% (只問左一題,舊年救護總去車數)

頭班
自介無限時
之後部門問題 救護站,自己住地方救護站,醫院數量
時事 立法會既野
處景題 兩大題 有追問
自身問題 價值觀 etc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞