投考消防及救護討論區(5)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
有冇人知救護interview去到幾號
個tg groups 無左既

群組將會於下月1-5號對外開放。

咁多人潛水緊係會無人比料出黎啦

其實係日前
有大批不明人仕入左黎搞事
所以順便清清d 潛水人仕, 留返d 真戰友

真係要多謝果班無聊人
想問清楚救護係米600幾度近視都可以?
同埋哥哥有案底會唔會影響到?

近視無限
案底應該得警察先會check

利申 好似係

其實係日前

近視無限
案底應該得警察先會check

利申 好似係

唔該曬
點樣可以入返tg group
雖然我係潛水唔出聲

唔出聲仲好意思話入返group

唔出聲入gp黎做咩?等人比料自己?
開咗另一個新group,有興趣可入來交流(只限LIHKG 會員:
開咗另一個新group,有興趣可入來交流(只限LIHKG 會員:

呢個先啱
得罪講句 入group唔係大家放料同打晒list約出黎操面試咁有系統的話 入黎等人餵無咩意思
得罪講句 入group唔係大家放料同打晒list約出黎操面試咁有系統的話 入黎等人餵無咩意思

所以原gp先要踢晒cd-rom 只係想入去拎料唔討論

所以原gp先要踢晒cd-rom 只係想入去拎料唔討論

遲啲對外開番咪又係咁

其實係日前

真係要多謝果班無聊人

其實佢地都幾撚柒
入嚟猛咁放GIF , 無乜人理
有無man收到體能??

我自己隔1-2日都有出聲吹下水見有話題傾但唔係活躍份子
我知個gp目的想大家一齊討論唔想有人就咁入去攞料
清人封gp唔係問題,但點解要封咁耐去到下個月
如果平時都冇所謂
入得gp都有心想考,有時唔係唔想出聲
但個go幾百人
隔一陣已經幾百個回覆好難跟到話題怕冇人理

但而家呢段時間已經考緊,好多人都好心急想聽下考體能個情況
admin可唔可以正視下

如果平時都冇所謂
但個go幾百人

有心想考..但又冇野想講? 咁入個GP黎做咩
心急想聽下考體能個情況, 但又冇野想問想講???
就算冇野問都可以傾下消防野都得架喎, 傾下入班又得, 平時做野又得
入面現職,等入班, 考緊既咩人都有
點可能可以一句聲都唔出
只要知體能點咪呢度問

隔一陣已經幾百個回覆好難跟到話題怕冇人理<<<< 咪又係咁傾,

如果平時都冇所謂
但個go幾百人

有心想考..但又冇野想講? 咁入個GP黎做咩
心急想聽下考體能個情況, 但又冇野想問想講???
就算冇野問都可以傾下消防野都得架喎, 傾下入班又得, 平時做野又得
入面現職,等入班, 考緊既咩人都有
點可能可以一句聲都唔出
只要知體能點咪呢度問

隔一陣已經幾百個回覆好難跟到話題怕冇人理<<<< 咪又係咁傾,

我明 唔出聲果班係抵屌比人踢係抵死
但好似我咁平時久唔久出聲問問題/請教意見/交流下 /po下消防新聞都照比人踢埋出黎
只不過個gp實在太多人,除非日日出聲傾計比較活躍果d之外好多時都無人記得出聲

就算考體能嘅情況好多時想問既野已經有其他師兄搶先問咗,好多都係離唔開邊樣foul最多人/有冇人16x攞唔到斧頭/爬梯之類
同埋體能啱啱先開始無耐有啲師兄可能想儲埋等考多幾日再一次過問
例如幾多度近視過唔過到之類

有幾有心呀?
有心到唔出聲就踢人
有心到唔出聲就唔益人
真係好有心

有幾有心呀?
有心到唔出聲就踢人
有心到唔出聲就唔益人
真係好有心

咪係 得罪講句真係好撚小學雞
如果我呢排先入gp俾人踢我都心甘命抵但係我已經入咗至少半年
好多人包括我入咗gp咁耐就係為咗等呢個月一齊交流下心得
點知等咗咁耐先用唔出聲做理由玩小圈子踢人走
唔出聲唔代表無心 唔通自己雖然有時冇出聲但係都逐個留言睇晒都話你知咩
我仲記得有條友話準備踢人叫人出聲之後有條友求其出聲問野man出左email未即刻俾人屌佢亂咁問問題
咁其他人咁出聲怕俾人屌都好正常
依家未考已經玩小圈子,到時萬一比佢地考到又玩小圈子咪實死
我平時有出聲
又會答下人問題咪又係照踢
根本係佢地熟果班想搞小圈子
話之你係咪cdrom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞