投考消防及救護討論區(5)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
小圈子就小圈子啦

咁咪當小圈子囉
對我地無影響
又無收你地錢 無義務同你分享
係度屌都唔會開返
認真講句
處處鄉村處處例
度度都有唔同文化
既然gp 入面既主流人仕/創gp 核心份子認為 , 唔想留cd-rom 唔想畀料伸手黨 , 所以踢人既
如果唔鐘意, 大可以另起爐灶 , 亦無人阻止

大可以創一個你認為滿意既gp , 同我地亦都無衝突

我都只係入左gp 4 5個月既人
事實上 未到臨出招募post 果陣 , gp 內既討論氣氛非常好 未出post 都傾好多能傾 fib 處境題既野 , 大家都分享左好多自己見解 , 反而一出post 多左成百人 , 但入到黎問埋d 垃圾問題 搞到有料果班都廢事上水
認真講句
處處鄉村處處例
度度都有唔同文化
既然gp 入面既主流人仕/創gp 核心份子認為 , 唔想留cd-rom 唔想畀料伸手黨 , 所以踢人既
如果唔鐘意, 大可以另起爐灶 , 亦無人阻止

大可以創一個你認為滿意既gp , 同我地亦都無衝突

我都只係入左gp 4 5個月既人
事實上 未到臨出招募post 果陣 , gp 內既討論氣氛非常好 未出post 都傾好多能傾 fib 處境題既野 , 大家都分享左好多自己見解 , 反而一出post 多左成百人 , 但入到黎問埋d 垃圾問題 搞到有料果班都廢事上水

人話
好多人唔知咩叫有質素既分享同討論
如果好似佢地講未FIB就冇野講
咁個GP一早就靜晒冇人出聲
而且都唔會由上期能傾開始為持到呢一刻
事實上每日GP入面大家都會討論任何消防相關既野

而唔係未到FIB 冇料放冇野傾
以我自己為例,818第一時間報左,做頭批根本都收唔料,都廢事入咩group
岩岩出班想share下投考同操班野
點知一開就比人踢左
岩岩出班想share下投考同操班野
點知一開就比人踢左

岩岩考完FIB 諗住入Group 一齊等消息
點知一入就比人踢左
有冇人知救護interview去到幾號

入返討論主題....我識有人去到13號...
有無其他巴打update?
有無ching知救護呢期會請幾多人?

man定ao?
個人認為救護真係請多啲人今次,能傾西走太多
有無巴打收到man體能?

man定ao?

man
原來個tg group冇左
Btw fib完 問d野都幾偏

聽人講多時事少部門 有可能仲會2題處境

其實睇你好唔好彩
我考果日無時事同極容易部門野
下一日既問題問D on9部門野加難既時事
希望過到fib

唔知要等幾耐...

其實睇你好唔好彩
希望過到fib

唔知要等幾耐...

起碼10月中

其實睇你好唔好彩
希望過到fib

唔知要等幾耐...

起碼10月中

我打過俾佢地
佢地話要整合fib所有野再出result
話最最最早會九月尾出
但叫我十月頭等

招募組講野都信 少年
等緊救護fib, 自介度左好耐,係咁改完又改
最慘係唔知到時1分鐘定2分鐘,好似30秒都聽過,有d難預算
有無今期fib完既巴打透露下
等緊救護fib, 自介度左好耐,係咁改完又改
最慘係唔知到時1分鐘定2分鐘,好似30秒都聽過,有d難預算
有無今期fib完既巴打透露下

都係睇情況決定
所以係3種都要準備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞