投考消防及救護討論區(5)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
留言者必有財仔

我留左咁多次言乜都無呀

考左幾多次先?有無諗上次衰咩而改善?知識時事記得多唔多?處境問題既邏輯抗壓答成點?自問樣樣做得足晒就唔會考個man都唔得嫁wo

外表都好重要 果陣問左我大量屋企人同埋處境題就完 如果佢睇到你第一面有好感自然唔會為難你

入門口個刻已經決定左七成啦
呢兩日咁靜嘅,有無人收到email or call?
推,睇下仲有冇師兄收到電郵電話
目前已知係頭班已收bc 加上期wl 已做bc 大慨共有十令位
呢幾日好似無乜聲氣...........
想問下man體能過左幾耐左右會收到能傾信?
想問下消防9月呢期招募會收幾多人入班
想問下man體能過左幾耐左右會收到能傾信?

想問下消防9月呢期招募會收幾多人入班

消防員 (行動/海務)招募

1. 成功通過體能測驗和模擬實際工作測驗的申請人將獲邀出席能力傾向筆試(暫定於2017年11月中舉行)。詳情請留意個別申請人收到的通知書。

2. 成功獲聘者暫定於2018年3月開始受訓。
推,今日聽講有人收到co bc call

係,等到好撚不安

係,等到好撚不安

最新一批陸續收到

係,等到好撚不安

最新一批陸續收到

F5到爛

係,等到好撚不安

最新一批陸續收到

F5到爛

有師兄收到?

係,等到好撚不安

最新一批陸續收到

F5到爛

唔係收call架咩?
收到財仔,下步係bc?
Bc順利就等入班?
收到財仔,下步係bc?
Bc順利就等入班?

師兄剛剛收財仔?

係,等到好撚不安

最新一批陸續收到

今日有人收到?
收到財仔,下步係bc?
Bc順利就等入班?

師兄剛剛收財仔?

岩岩4點幾收到,收到真係成個彈起
收到財仔,下步係bc?
Bc順利就等入班?

師兄剛剛收財仔?

真好,請問師兄幾號 IN?
係call定email?
會唔會仲未send 完..............
收到財仔,下步係bc?
Bc順利就等入班?

師兄剛剛收財仔?

真好,請問師兄幾號 IN?

幾號都應該唔關事我知7號已排我28號有email好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞