投考消防及救護討論區(5)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
消防控制 interview 完仲有個final ?
見呢個只係selection interview

得一個interview
幾號in其實唔關事 只要夠高分就會頭班

但好似完全唔見有9月5打後既人有收到財仔喎

係囉我自己又睇呢個post又有入群又有上其他網睇人傾今期救護,都無一個5號打後in既人收到財仔

好似考到十幾號,唔會5號打後咁多日都無人入到掛

仲有批WAITING 架
可能趕唔切等到最尾先派OFFER
咪係中途截一截派頭班先囉

師兄點知仲有批waiting? 唔係就算waiting 都要做財仔咩?

五號打後仲有機會
五號前果D心裡有數啦,諗下衰乜好過啦

6號in 中秋收email
星一簽野加bc

哇屌出現了,希望幻滅

係囉我自己又睇呢個post又有入群又有上其他網睇人傾今期救護,都無一個5號打後in既人收到財仔

師兄點知仲有批waiting? 唔係就算waiting 都要做財仔咩?

以往一貫做法
先派頭班vetting email
再隔段時間派waiting list vetting email
因為頭班趕住入

五號打後仲有機會

星一簽野加bc

哇屌出現了,希望幻滅

師兄,咩出現了?fail 信?

五號打後仲有機會

星一簽野加bc

哇屌出現了,希望幻滅

唔係,係上邊位5號後in既巴打都收到email,姐係討論緊既5號前5號後呢個時間論唔成立
姐係話就算5號後in都好,收唔到就係無,完!

五號打後仲有機會

星一簽野加bc

哇屌出現了,希望幻滅

唔係,係上邊位5號後in既巴打都收到email,姐係討論緊既5號前5號後呢個時間論唔成立
姐係話就算5號後in都好,收唔到就係無,完!

咁6號後
7,8,11,12,13都未見有

巴打....樂觀係好事

巴打....樂觀係好事

未有email既我地繼續安慰自己
唯有係咁 :(
見有人星期五下午打過電話去招聘組,話仲有分數係整理緊
見有人星期五下午打過電話去招聘組,話仲有分數係整理緊

天大既喜訊啊
感謝巴打傳來好消息 巴打全家安全
希望啦🙏🏽
留言者必有財仔
留言者必有財仔

準備去ifc

去做咩呢?
唔見成績表 拎學歷證明書得唔得
留言者必有財仔

我留左咁多次言乜都無呀
留言者必有財仔

我留左咁多次言乜都無呀

禮拜六日人地都唔洗番工
留言者必有財仔

我留左咁多次言乜都無呀

考左幾多次先?有無諗上次衰咩而改善?知識時事記得多唔多?處境問題既邏輯抗壓答成點?自問樣樣做得足晒就唔會考個man都唔得嫁wo
聽日同大家匯報下有幾多個take co
大家放心,財仔未call曬
頭班仲有希望
大家放心,財仔未call曬
頭班仲有希望

多謝師兄既好消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞