投考消防及救護討論區(5)

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
我都收到呀

大奇蹟日

個個都收到,一齊入班 巴打有無入谷,幾號交財仔?

之前入過谷 後尾清cd rom被踢

本身24號交財仔 但要問下可唔可以改期 本身唔係香港

x2 俾人pan走左
又唔係我發淫圖

巴打,我講緊新D果個谷,舊果個我都無入過
請留TG 唔一定要拉你入谷,我地聯絡下都得

新果個入左好耐

頂你叫咩名 B字頭話x2個位巴打係你??
我都收到呀

大奇蹟日

x2 俾人pan走左
又唔係我發淫圖

原來有個新谷 請邀
我都收到呀

大奇蹟日

x2 俾人pan走左
又唔係我發淫圖

新果個入左好耐

頂你叫咩名 B字頭話x2個位巴打係你??

唔係
唔好起我底 之前發太多膠post
記得有個係gp問我係唔係個gp都唔敢應機

洗唔洗咁驚,大家遲d都可能同班
無呀,想傾下,聯絡下之後既財仔,vetting,bc等等姐
一係你加我tg啦:dontnotgme
剛收到財仔,想問下係咪有谷入?
收到財仔
24號早上財仔求相應
有十一月班WhatsApp 谷
恭喜咁多位
恭喜咁多位

可否加?
想知果日係咪要做body check
請問會做D咩???會check 視力??
身體邊part?? 腎?

到時比信話你知幾時驗身
普通診所驗身野
恭喜咁多位

可否加?

入十一月班既 add TG 再比link你地
想問下如果大學2nd low畢業
考到救護主任嘅機會係咪無咁大?
想問下如果大學2nd low畢業
考到救護主任嘅機會係咪無咁大?

考唔考到關個人事
唔係用張証書黎考
24號早上財仔求相應

1100 算唔算早上
24號早上財仔求相應

1100 算唔算早上

24號早上財仔求相應

1100 算唔算早上

派左好多喎呢轉
24號早上財仔求相應

24號早上財仔求相應

有無師兄9點半
24號早上財仔求相應

有無師兄9點半

九點半
尋日收到債務申請表格
30/8 in

係咪之後會有body check!?
有冇人知救護財仔出哂未
24號財仔會係十一月班?定未知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞