[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(56)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
自己個頭同面容易出油, 每日用完headphone就咁用紙巾抹個headband同earpad夠唔夠
都冇乜得做
hifiman arya + schiit jot 2 , bifrost 2
想幫隻耳機換條 3.5> xlr 頭
平平地性價比高既銅線 求推介
二手都得 線無咩所謂
headband 可以用保鮮紙包,過一排換一換保鮮紙
earpad就預左遲早要換
用緊2541+v550 ,應該唔會再升級住啦,interconnect ,電線同拖板其實都換晒,出嚟效果其實暫時非常滿意嘅耳機線又真係未試過換
你講緊susvara?
唔識自己搞啦 買到就ok
返去研究下 唔係好識要d 咩
頭應該係4pin xlr (m)?
要4pin xlr (m)加 2個 3.5頭
隻6XX係EBAY買完終於黎到
但係聽落有少少硬,係唔係要煲煲佢先

聽講係he1000se既全面升級版
唔試下點知天花板係邊

巴打用咩amp?

請問有無錯
買餅送CABLE
咁就試下換耳機線先
試下siltech同bispa
我正想講
我塊餅一月到而家仲未食
我再check 清楚,原來我張單都係用Royal mail
想知呢個牌子點解你地會推薦
新手想了解下

(同埋搭單問下 我電腦用緊A2+ 喇叭 連去部schiit bifrost 到
但之後喇叭個條rca 線竟然唔夠長
想知有咩平平地既rca 線(2米左右)
本身用緊QED 40i 其實都無咩投訴)
我都係跟其他巴打試下,仲未到香港
你呢條線基係用mogami,mogami口碑唔錯,應該冇乜伏
(同埋搭單問下 我電腦用緊A2+ 喇叭 連去部schiit bifrost 到
但之後喇叭個條rca 線竟然唔夠長
想知有咩平平地既rca 線(2米左右)
本身用緊QED 40i 其實都無咩投訴)

可以試下Chord clearway
香港有1米,唔知有冇兩米
Sorry, 我錯,唔係用mogami
不過應該都冇伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞